Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka amiért válásra készűlsz?
Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 11:25
1/8 anonim válasza:
Nem jött össze a gyerek 5 éven át. Volt lombik program, műtét, hormonkezelések. (mindkettőnkkel baj van, valószínűleg mindkettőnknek csak lombikkal lehet gyereke, külön is). Majd a férjem fejét elcsavarta egy 10 évvel fiatalabb csitri, és hajlandó volt emiatt engem kockára tenni. Elköltöztem, fél éve külön vagyunk. Nagyon hamar megbánta a dolgot, ma már visszacsinálná. De én nem békülök, így válni fogunk.
2/8 anonim válasza:
Inkább volt: szóval, elhidegülés, nem egyirányú közös célok, leépült kommunikáció, és szex, állandóan veszekedés, háborús övezet, aztán még féltékennyé is akart tenni.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Ennél már csak jobb lesz..!! Én vacilálok még.
2018. márc. 7. 08:34
5/8 anonim válasza:
Ha nincs alapja a kapcsolatotoknak az nem jó. Ha érdekből házasodtatok vagy egyéb rossz döntésből nem jó. Nálunk minden alap meg van, de ennek ellenére néha pokol minden, de én hiszek a házasság egyszeri és megismételhetetlenségében ezért ha szétmennénk sem törném meg. Persze sokszor gondolkodtam hogy bírnám ki szex nélkül, képtelennek tartom és egyszerűen rá jöttem . Alapvetően megmondtam, hogy a nézeteim miatt soha nem válok el, de hogy ne gyilkoljuk egymást menjünk szét, vagy inkább úgy mondom távolodjunk el egymástól hogy béke legyen, megtiltom hogy bárkije is legyen, persze megakadályozni nem tudnám és végül azt is megmondtam mivel enyhén szólva kissé túlfűtött vagyok ne csodálkozzon ha időnként bejelentkezek és úgy meg ....., hogy az neki is jó lesz. Nincs házasságtörés, van béke és nyugalom és szex időnként. Ok megerőszakolni nem fogom és ha nem működik akkor szenvednék míg el nem esek vagy valahogy kibírom .
6/8 anonim válasza:
30 év után akarok válni. Oka: túl fiatalon kerültünk össze, rengeteget cumiztunk, most, hogy már csak élnünk kéne, nem megy. Mást akarunk mind a ketten. F/50
7/8 anonim válasza:
Szerelmes lett az asszony lelépett a hapsijával , és otthagyott a gyerekével, aki egy korábbi kapcsolatából született.
8/8 anonim válasza:
Utolsó, kitartást! Hány éves a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!