Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés? Miért?
Készülj fel rá, hogy egy idő után annyira elege lesz a nőből(ha igaz amit mond) hogy vissza akar kuncsorogni hozzád. Mondván, hogy nem olyan mint te... Ismerős szitu :D
Légy erős
Nem hiszem, hogy vissza szeretne jönni, mert a problémáink továbbra is fennállnának, csak nem értem, hogy miért nekem panaszkodik rá. Lehet, hogy arra gondolt, hogy majd ezzel fájdalmat okoz, hogy sokat beszél róla és kiakaszt vele a 3. tárgyalásunk előtt. Tudom, hogy nem szép dolog, de magamban csak a kárörvendés volt, hogy úgy látszik nem mindenki olyan elsőre, mint mutatja magát.
Kedves Red Vixen, nem ismerem az adminisztrátorokat, nem tartozom közéjük sem.
Pedig szerintem visszatáncolás lesz ebből. Persze már ha hagyod. Így szokott ez kezdődni. A panaszkodással. Nem hiszem, hogy fájdalmat akarna neked okozni azzal amit mond mert akkor inkább fényezné az új kapcsolatot, lásd milyen jó is most neki..nem mint veled. Ezzel szemben panaszkodik. Inkább arról van szó, hogy elmúltak a "mézeshetek" és jött a realitás, kiderült, hogy az új nő nem is annyira szuper mint eleunte tűnt/ mutatta.
És hogy azt mondta sosem jönne vissza...:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!