Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen bonyolult egy elvált férfi?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeptemberben ismertem meg a jelenlegi paromat,aki 1 éve vált el.Az exe mikor megtudta ,hogy vagyok el kezdett furan viselkedni.Nap mint nap hivogatja ,minden szarral es kozben sajat magárol mesel milyen napja volt stb.Karacsonykor a parom be akart mutatni a szuleinek de nem vihetett oda mert az ex nem nézi jo szemmel.! A parom sem erti mi a baja elvileg válás után semmi gond nem volt a nővel.A napokban rám irt a nő egy levelet azzal a cimszoval,hogy ribuska te sosem leszel senki ebben a csaladban.Jobban tenned ha lekopnal,ugy is csak jatekszer leszel......a parom ekkor elovette az exet,hogy mit képzel magáról ,es akkkr kikelt a nő ,hogy látja rajtam en csak egy kurv a vagyok es nem engedi a lanyukat se hozzank,mert el tanulja tőlem a kurv as kinezetet:))) Csaladnak is ez a véleménye rólam szerinte.! Nem tudom erdemese a parommal maradnom ,ilyen ex mellett minden napra csinal nekunk valami fejtörést es már en nem akarok bolondal veszekedni! Valentinnap alkalmabol foztem kedveskedni akartam a paromnak,irtam siessen haza,hát pont nem aznap romlott el az ex bojlere es orditva hívta fel h segitsen mert nem tudja a gyerrmet maskepp megfurdetni,este munkabol haza fele oda kellett mennie a paromnak megcsinalni hiaba mondta hogy most nem tud mert siet haza ,mert az volt a valasz a ringyo ra er ejjel is.....
Az exfeleségnek nem sok köze van ahhoz, hogy te mi vagy vagy nem vagy. Valószínűleg az elkeseredettség vezérli. Az, hogy "többé" nem körülötte forog a világ.
Itt a férfi dolga rendet tenni. Ha ő nem veszi észre, hogy ez nem egészséges senkinek sem, akkor komolyabban el kell beszélgetni a fejével.
Ha nem képes kiállni melletted, akkor nincs miről beszélnetek.
2018. febr. 20. 12:43
12/20 anonim válasza:
Ezeket a meccseket már rég le kellett volna játszani a pasinak. És csak utána ismerkedni, amikor ennek már nem teszi ki az új barátnőjét.
Ilyenkor már nem fog rajta változtatni. Pont azért, mert ha nemet mond, akkor jön az, hogy az új nő fontosabb, mint a gyerek, és a többi.
Ez a pasas még nem áll készen új kapcsolatra, nem tud tiszta lappal nyitni.
2018. febr. 20. 13:23
13/20 anonim válasza:
Pszichopata ez a nő. A bojleres történet meg egy kész vicc. Én azt mondtam volna neki, hogy küldje át a gyerekeket fürödni hozzám (ha akarnak, aludhatnak is ott), ő meg keressen egy szerelőt éjjel ahogy tud a mocskos szájával.
2018. febr. 20. 14:03
14/20 Bence_ válasza:
Itt a parod tudna rendet tenni.
Értem, hogy a gyerekkel zsarolja de ha bele megy akkor lesz egy szar kapcsolata. Ha sarkára áll lesz esély arra, hogy az ex vissza vasza vesz és mindenki él bologan.
2018. febr. 20. 15:10
15/20 A kérdező kommentje:
Hidjetek el ha t mondana a parom akkor a gyerek feje agyon van tomve hulyeseggel ,h apa nem szeret nem lehet szamitani rá. En kaptam egy allasajanlatot kulfoldre es elfogom fogadni,a parom hajlik rá hogy jon velem.Akkor talan ennek vége lesz ha havi 1 jovunk haza! Sajnos a gyereknek biztos nem de ettol a nőtol bar megszabadulunk.
2018. febr. 20. 18:41
16/20 omba válasza:
".Karacsonykor a parom be akart mutatni a szuleinek de nem vihetett oda mert az ex nem nézi jo szemmel.! "
Nem tudom feldolgozni ezt a mondatot.. mi a tök?????
2018. febr. 25. 08:31
17/20 A kérdező kommentje:
Anyosek sírnak vissza az exet mert jó családbol való(pénzes) En ugye meg nem... Most a párom úgy döntött h velem jön ,közölte az exel ,hogy elköltözik külföldre! Azota a gyereket állítólag pshihologushoz kell vinni mert nem birja feldolgozni
2018. febr. 25. 10:45
18/20 anonim válasza:
#17, ez nagyon gáz...
Apám sehogy se bírta elviselni, hogy megnősülök, az esküvőre se jött el - így aztán éveken át nem is tartottam vele a kapcsolatot.
Már vannak felnőtt gyerekeim, ha az egyik elválna a párjától, hát én nem mondanék olyat, hogy ne keressen másikat, mert a régit én jobban kedvelem. Főleg, ah a pénzéért! a párod szülei belőle éltek, vagy hogyan?
Azt viszont nagyon-nagyon meggondolnám a párod helyében, hogy a gyerekemet elhagyjam-e, mert hát végül is ez történik. Anno én még a kerületből se költöztem el, pedig lakást tekintve fényes lehetőségek lettek volna, így meg átsétálhattak hozzám.
2018. febr. 26. 11:35
19/20 anonim válasza:
Szép, remélem mellőled is tipli lesz, legyél egyedül a gyerekeddel egy elromlott bojlerrel és meglátod, milyen az.
Pláne, bmeg, valentin napkor, hát bevizelek, ezen a fontos ünnepen a szemétnek nem elromlik a vízmelegítője és ott áll a gyerekkel meleg víz nélkül?! Hogy képzeli, hogy zavarja a faszidat?
Ha a pasi családjának ez a véleménye rólad, viheted a fiji szigetekre, akkor se leszel oké. Csak mondom. De szerintem te már sehogy.
2018. febr. 28. 14:46
20/20 A kérdező kommentje:
Jaj az utolso válaszoló valami ex lehetsz aki kb nem fogja fel,hogy ez nem a pasi dolga, Ahogy irta itt valaki van szerelo nem az exemet rangatom.Ha az ex ferj kulfoldon el,vagy meghal akkor kit fog rangatni?Istenem talald neg a boldogsagidat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!