Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan bizonyítsam tanúkkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam tanúkkal, hogy amit a bíróságon elmondtam, igaz?

Figyelt kérdés
Amikor a férjemmel veszekedtünk valami miatt, nem volt rá tanú, minden zárt ajtók mögött zajlott. Az, hogy elmeséltem a barátaimnak, meg az édesanyámnak egy dolog. Az is elég, ha csak azt tudják alátámasztani, amit tőlem hallottak? Elég egy tanú is? Az édesanyám is tanúskodhat?
2018. febr. 10. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hangfelvétel, tettlegesség nyomai látlelettel,... Ha annyira durva a helyzet, akkor a ténylegese bizonyítékok kellenek. Akárkinek lehet mondani akármit, nem hiszem, hogy az annyira mérvadó. Ennyira durva szituációban vagy, hogy egy viszonylag "békés" válás nem kivitelezhető?
2018. febr. 10. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Többet tudnànk segíteni, ha tudnánk, hogy mit kell bizonyítanod.
2018. febr. 10. 18:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem durva a helyzet, csak én válni szeretnék, a férjem viszont nem. A keresetlevélben leírtam, hogy milyen okok vezettek a váláshoz, de a bírónő azt kérte, részletesebben írjam le. A veszekedéseink nem fajultak tettlegességig, de ilyenkor csak ketten voltunk jelen. A férjemet megnevezhetem tanúként?
2018. febr. 10. 19:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Közel tív éven keresztül sok mindent eltűrtem. Amikor a férjemmel lementünk a volt nejéhez, a közös gyermekük miatt. Hiába mondtam, hogy nem kisgyerek, akit le kell vinni anyucihoz. A volt felesége tette a megjegyzéseket, nosztalgiázgattak a férjemmel, én meg viseljem el. Aztán elment a babánk és a férjem azt mondta, nem tud segíteni, ezt egyedül kell feldolgoznom. Itt szakadt el a cérna.
2018. febr. 10. 19:19
 5/12 A kérdező kommentje:
A békém válás nem rajtam múlik. Nincs közös lakás, közös vagyon, közös gyerek sem. De a férjem nem akar elengedni. Nem akarja tudomásul venni, hogy már nem szeretem, és nem akarok tőle semmit. Azt mondta, addig fogja húzni a válást, ameddig csak lehet.
2018. febr. 10. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi közös, akkor elég, ha te válni akarsz és a következő tárgyaláson szétválasztanak, ha részletezed az okodat. 35N
2018. febr. 10. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi közös simán szétválasztanak akkor is ha ő nem akarja.
2018. febr. 10. 21:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. febr. 11. 02:39
 9/12 omba ***** válasza:

"nem volt rá tanú, minden zárt ajtók mögött zajlott."- akkor csakis hamisan tanúzhat az, aki tanúskodik, ezt ne erőltesd.

Ha az egyik fél válni akar,abból válás lesz, ennyi. Amit pl az elvesztet babára reagált is épp elég azt bizonyítani, hogy az érzelmi közösség megszűnt.

2018. febr. 11. 09:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam én is. A tanú csak azt tudja megerősíteni, hogy valóban említettem neki ezt vagy azt, de a vitáknál csak a férjem volt jelen. Éppen ezért szeretném, a férjemet megnevezni tanúnak. Azt lehet?
2018. febr. 11. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!