Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 14 évi házasság után párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évi házasság után párom bejelentette, hogy ez így nem mehet tovább, elégedetlen velem és az életünkkel. Az egyik fő ok, hogy már nem tetszek neki, meghíztam. Van innen kiút?

Figyelt kérdés

Tudom én is, hogy már nem az vagyok mint régen. De két gyermek után és az évek múlásával egyre nehezebb fogyni.

Júniusig kialkudtam valamiféle haladékot, ne iskolaidőben rontsunk rá ezzel a gyerekekre... néha úgy tűnik, ha sikerülne addig lefogyjak és még pár dolgoban változtatni maradna. Volt már így más is? Most úgy érzem megérné mindent megtenni, ha kicsit kevésbe bántóan fogalmazott volna... vajon lehet-e ebből még normális kapcsolat? Lefogyni ígyis-úgyis megpróbálok de nem tudom ringassam-e magam ábrándokba, hogy ez még működhet-e... nagyon megbántott, azt hittem több volt köztünk ennél.

2018. febr. 6. 15:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Van újabb fejlemény a kapcsolatotokban?
2018. márc. 22. 09:45
 32/32 A kérdező kommentje:
Nem léptem még semmit... várok, hogy tisztázódjanak az én érzéseim és rajta is szeretném látni mennyire kitartó... sokan mondják, hogy sok jóra ne számítsak, ő ugyanott fogja folytatni kis idő múlva ahol abbahagyta legfeljebb jobban vigyáznak, hogy ne bukjanak le és a bizalmat se lehet már visszaállítani, mindig ott lesz köztünk. Egyféleképpen értem én ezt de mi értelme lenne tovább sumákolnia... ha szereti szeresse, váljon el, ha nem gondolja komolyan, hogy bánja, hogy megbántott akkor minek otthon tekerni vagy napról napra fárasztó kibeszéléseken átvergődni/bizonygatni. Tudja, hogy hajlandó vagyok elválni (botrányok nélkül, meg gyerekekkel sem akarom őt zsarolni vagy ilyesmi). Tudja azt is, hogy nem szeretnék válni, akarok még magunknak egy esélyt de nem vagyok hajlandó bármilyen további megaláztatást elviselni... ha van esély, hogy komolyan gondolja akkor én azt az esélyt meg akarom adni. Lehet nagyobbat fogok huppanni másodjára de lehet megéri kockáztatni.
2018. márc. 23. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!