Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem kitehet-e abból a családi házból amit szüleitől kapott "ajándékba"?
A ház egy családi vállalkozás keretében épült, majd feleségem tulajdonába került házasságunk első évében.
Házassági szerződés az ingatlanra nincsen. Ikerbabáink vannak, jelenleg két és fél évesek. Imádom a gyerekeimet a válásig nem akarok elköltözni!
Ezen sokat gondolkoztam, mégsem tudom megemészteni, bár most hogy a gyerekek mellett otthon van, talán csillapodtak a dolgok, bár a havi 250-290db sms, és többszáz perc beszélgetés, mivel magyarázható? És bizony ugyanazon telefonszámra...elég már a nyomozásból, meg abból is hogy alapos gyanuval elő-előveszem a dolgokat, elfogyott a türelmem és foleg a bizalmam iránta.
Ezért ha válni akar, márpedig akar, akkor közös megegyezéssel szépen legyünk túl ezen.
Nem akarom kiforgatni a vagyonából, csak azt akarom hogy ne egyik napról a másikra tegyen ki, és addig élhessek a gyermekeimmel együtt...
Mert a gyermekelhelyezés szinte lezsírozott út az anyának a jelenlegi törvények szerint.
hát Drágáim!
nálunk az volt a szitu, hogy apám úgy ahogy van, le akart nyúlni minket.
a kis szar senki volt, aztán még ő akarta kihúzni alólunk a lakást, hogy felhordhassa a kurváit!
akkor voltam kb fél éves. és tudjátok mennyit adtak az ő szülei (még csak nem is ő!) a lakásba? még csak a vételár 1%-át SE! és így lett volna pofája.... semmi mást nem tett ide. mindent a nagyszüleim vettek...
ebben az esetben hálát adok annak a bírónak, aki anyámnak, meg nekem ítélte a lakást....
Ezt is meg lehet érteni, bár milyen apa az aki elvenné a gyermekétől azt a lehetőséget hogy normális körülmények között nőhessen fel...
Lehet hogy így nagykorúan már máshogy látod a dolgokat, de ha nekem ilyen apám lenne valószínűleg megszakítanám vele a kapcsolatot...bár ez már nem témába illő beszélgetés kezd lenni.
Köszönöm mindenkinek a sok építő jellegű hozzászólást, igazán sokat probáltatok segíteni!
Ugye minden társkapcsolat egyedi tulajdonságokkal bír, úgy a miénk is, ezért szigorúan csak tanácsként veszem az itt elhangzottakat, és próbálom majd úgy alakítani a dolgokat hogy a gyermekek minél kevesebb problémát lássanak.
Igen, fogadok egy ügyvédet, mert ezzel vesztenivalóm nincs, maximum a gyermekek láthatása kissé kedvezőbb lesz számomra talán!Az anyagi dolgok más téma, ha ott nem tudjuk rendezni magunk között, akkor félek hogy ez kivetítődik a gyermekek láthatásának dolgaira is, de ne így legyen! Eddig sem veszekedtünk, ezután sem fogok, mert kedves feleségem a szótlanságba és a hallgatagságba menekült, mióta belekeveredett a saját hazugságaibaZárszóként ha szabad ilyet:
Nem engem csapott be igazán, mert én napról-napra együtt éltem ezekkel az elhallgatott dolgokkal, hanem azokat akik munkájuk értelmét "ajándékozták" hogy neki könnyebb és jobb sorsa legyen. Az ilyen ember értékrendjében nagyon nincs rendbe valami,ilyenkor mikor borul a bili, csap-vág, hazudik és ezt már sem én, sem a saját szülei nem tudják megváltoztatni, adhatnak neki bármit...megvan amire vágyott ház, gyerekek, és a művészvilága, egy dolog azonban hiányzik a bizalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!