Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár neki válás után a lakás fele?
Figyelt kérdés
A feleségemtől! A lakásomat jóval házasság előtt(5évvel) vettem! Ő meg azt mondja akkor megy el ,ha felét kifizetem!!Milyen jogon akarja ezt?? Jár neki??2010. jún. 5. 22:59
11/14 anonim válasza:
Ha nem költözik ki "lelépti" díj szerű összegen pereskedhettek, mert ugye kevesebbet ér az ingatlan lakottan.
12/14 sulfur válasza:
22:47 től kérdezném: ez nem semmi ötlet volt az exedék részéről, azt el kell ismerni! Ha a közösen lakott lakás takaritásáért kér pénzt, én biztos kérnék tőle lakbért! Aztán nem tudom, melyik lenne több: a munkadíj a takaritásért, vagy a lakbér! Ja ha állagmegóvás, akkor cseréltesd ki vele a vízvezeték felét, meg az elektromos hálózat egy részét is. Azt is használta, nem?
13/14 anonim válasza:
22:47 vagyok - köszönöm, jól esik a szolidáris hozzászólás!
Elismertem, hogy a takarítással segített megőrízni a nívót. Sokat jelent.
Úgy reagáltam, ahogy Te javasoltad.
14/14 sulfur válasza:
22:47 Azért a takarításért kért utólag pénzt, amit az együtt töltött idő alatt elvégzett? Ha igen, jogos lenne az általam korábban említett lakbér kérése. Úgy gondolom, hogy amit az együttélés során közösen tettünk, az közös marad. A törvény is azt mondja ki. Abban az esetben, ha munkadíjat kér az együttélés során végzett munkájáért, csak 1 szó illik rá. Nem akarom leírni, de nem csodálkoznék, ha rövidesen újra látnád valamelyik főut mellett ácsorogni. A volt feleségem pl úgy távozott, hogy több pénzt vitt magával, mint amit a 15 év alatt összesen megkeresett. Egy részét szépen csendben elcsórta ( ezt nem tudom bizonyítani), egy részét ( ezt viszont meg tudta védeni a bíróság előtt) pedig hivatalosan. És még mondja valaki, hogy a nők mindíg rosszul járnak... Golyót érdemelne, de nekem nem ér meg 20 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!