Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, ha a feleség öngyilkossággal fenyegetőzik?
Tehát a családja már meg se hatódik, hogy félrelép, és falaznak neki. Ne aggódj, akkor is fognak, ha veled lesz.
Ő pedig olyan hűséges, hogy csak a feleségét dugja rajtad kívül.
Értem. :"D
24#
Ezt is látja a közös ismerős?
Vagy te?
Biztos nagyon kielégítő neki, hogy te 250 km-re vagy.
Hány évesek vagytok?
Várj, kitalálom! Ő már elhasznált két feleséget, azért időbe telik úgy leamortizálni, hogy ennyire labilis legyen idegileg. Tehát ő olyan 40 körül.
Te nem lehetsz több 25-nél, de inkább csak 20 körül. Aki ennyire naiv, annak nincs tapasztalta az életben sem. Nem csak a férfiakkal.
Hát te legalább idősebb vagy, mint a gyereke. Ez is valami.
Azért meglepően sok dologba beletrafáltam, pár mondat után is. Pedig nem is ismerlek.
Esetleg el kéne gondokodnod a többin is, amit írtam. Fogsz te még sírni emiatt a ku.rvapecér miatt!
Csak közben telik az élet. És egyáltalán nem mindegy, hogy 35, vagy 40 évesen keresel újra társat.
Hú. Micsoda empátia.
Tanuld meg: az új nő kedvéért bármit elő tud adni egy férfi, és az ellenkezőjét is.
Ha kíváncsi vagy rá, ki ő valójában, nézd meg, hogy viselkedik a feleségével. Az az igazi arca: hazudik, csalja, lenézi, öngyilkosságba kergeti, és nem is érdekli. Pedig őt egyszer szerette annyira, hogy elvegye, őt választotta.
Majd a saját károdon megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!