Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss válás után a (e elvieleg) legjobb barátom kísérgeti meg pátyolgatja a volt feleségem, csak szerintem van hátsó szándéka? Mit tegyek?
Te csaltad a feleségedet.
A barátod egy, már független nővel kezdett ki.
Te nevezed őt féregnek?
Féltékeny vagy. Nem a barátodra, hanem a volt feleségedre.
Ezen rágódj el egy darabig, hogy ennek mi az oka.
Főleg ha ők hosszú távon együtt maradnak. Vagy elveszted a haverod is, vagy lerendezed ezt magadban, hiszti nélkül.
Hat Apukam igy jartal. Az exem ugyanez. Kiraktam mert megcsalt, de amikor osszejottem egy normalis pasival, rogton zavarta. Hat, igy jartatok, elobb kell gondolkozni, de ne a farkaddal.
semmi kozod se az exed se a baratod maganeletehez! Edd meg amit foztel :-)
Mindenki hogy játssza az igazságosztót,és kéjesen próbál minél nagyobbat beszólni a kérdezőnek :D Ostoba csorda.
Mit tegyél miután a "legjobb" barátod elég nyilvánvalóan átvert? Vond le a konzekvenciát és ezentúl ne tekintsd legjobb barátnak,de még barátnak se. Férfiak között íratlan szabály,hogy haver,barát csajára nem lehet hajtani. Ennek vajmi kevés köze van a házasság megromlásához vagy ahhoz,hogy te is félrekurjantottál,mert nem ez az alapja a szabálynak. Végül is gondolja arra,hogy ez a házasság alapból kudarcra volt ítélve,te is máshol kerested a jót,meg ő is nagy valószínűséggel már széttette a lábait neki. A baráttól meg jobb ha megszabadulsz,az ilyenek nem változnak.
Azért jó látni, hogy sok embernek ennyi az erkölcs.
Barátok vagyunk, de ha szakítasz a nőddel, másnap már rabolok is rá.
Csak gratulálni tudok, remélem ezt azért a barátoknak is így leadjátok, mert szerintem többre számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!