Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak vagy maradjak? Durva történet.
Tehát két éve szerelmes lettél a kollégádba, miközben hozzámentél a párodhoz akit nem szeretsz.
Szerintem megérdemled a sorsod.
A kollégád nem szerelmes beléd, különben mondaná. Ne képzeld bele a testbeszédébe a saját érzelmeid.
Úgy zsák a foltját, hogy veritek egymást, meg öngyilkos gondolataitok vannak??? Hát... így nem biztos, hogy érdemes.
A család miatt nem mertétek lemondani az esküvőt? Mi a család, valami parancsolóosztag?
Ha nem kamu a kérdés, sürgősen váljatok el és járja mindenki a maga útját.
Eu kamu.
Főleg abból látszik hogy egy felnőtt nő, aki ráadásul feleség szemszögből ír, nem biggyeszti a szöveg végére hogy (L) azaz lány. Megszokásból véletlenül kiraktad.....
Én azt mondom, nem kell erőltetni ezt a házasságot, engedjétek el egymást!
Viszont arra se számíts, hogy a kollégáddal összejössz. Max csak használni fog egy ideig... bár lehet téged ez is boldoggá tesz :-)
Gyanús, hogy a két szék közéesés esete vár rád.
Viszont esélyed lesz találni egy harmadikat, akivel majd kölcsönösen szerethetitek egymást.
Inkább ez utóbbira koncentrálj szerintem.
2 éve vagy szerelmes a kollegadba, es 2 eve hazasodtatok?
Megerdemled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!