Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sirta el magát?
Figyelt kérdés
A párom már 3 éve elvált.Mi két eve vagyunk együtt ,es mivel most jön a baba úgy gondoltuk ,hogy elmondja a az ex feleségnek mivel van egy fia és ,hogy tudjon róla .A reakciója csak nekem érdekes??? Ahogy a párom elmondta sírva fakadt ,majd azt mondta a gyerek miatt sir,mert ezt nem fogja elfogadni........szerintetek?????2017. dec. 8. 11:51
1/12 anonim válasza:
Szerintem a gyerek miatt sírta el magát, ahogy mondta. Sokszor nagyon erős egy apa-fia kötelék. Én is elsírnám magam, ha felmerülne bennem, hogy a gyerekem meg fog utálni.
2/12 anonim válasza:
jajj persze, hogy érzékenyen érinti egy ilyen esemény az embert. azért egy gyerek születése nagyon nagy dolog. a volt feleség azért biztos nehezen éli meg, hogy a volt férjének nem csak új párja van, hanem már közös gyerekük is születik...szóval ebben szerintem az ég világon nincs semmi, kár ezzel foglalkozni
3/12 anonim válasza:
"Én is elsírnám magam, ha felmerülne bennem, hogy a gyerekem meg fog utálni." - miert utalna meg???
Ki sirta el magat? Az excsaj, a gyerek, vagy a leendo apuka? Innom kell egy kavet, mert tenyleg nem ertem.
4/12 anonim válasza:
Utolsó, nem csak te, én sem értem :)
5/12 A kérdező kommentje:
Az ex sirta el magát
2017. dec. 8. 15:47
6/12 A kérdező kommentje:
Apukanak nagyon nagyon jó a viszonya a gyerekkel 14 éves már a fia .És az ex azért sírt állítólag,mert fél h osszeroppan a gyerek ha meghallja ,hogy lesz teso😶
2017. dec. 8. 15:49
7/12 anonim válasza:
Édes Istenem.... egy 14 éves gyerek ugyan miért roppanna össze a hírtől, hogy tesója érkezik?! Normális helyeken az ember jó viszonyban van a tesójával, neadjisten, még SZERETI is....
8/12 A kérdező kommentje:
Hát persze én is ezt mondtam...szerintem az ex roppant össze .neki nem tetszik csak hárít
2017. dec. 9. 10:24
9/12 anonim válasza:
Nekem, mint kisfiával rendelkező exnek ezek ugrottak be:
Rettegnék, hogy az új gyerekkel többet fog foglalkozni, mint az én kisfiammal és ettől a gyerekem szomorú lesz. Ez elég reális, mivel egy újszülöttel maximális időt kell tölteni.
Félnék, hogy mivel az új család bővül az én fiam nem csak az érzelmi de az anyagi biztonságot sem fogja annyira érezni.
Ennyi jutott eszembe most.
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Ez nálunk nem fordulna elő ,mert azt nem is engednem és a párom sem ,tenné ...A nagyszülők is imádják a gyereket ,onnan is megkap mindent.Velem ellentétben akit nem szeretnék ,mert nem vagyonos családból származom
2017. dec. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!