Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, másnál is így
működik?
Bocs az offért ,értem én hogy házasok vagytok ,közös kassza de szerintem a gyerektartás az ő dolga.
Nem kötözködni akarok.
2017. nov. 9. 23:21
2/16 A kérdező kommentje:
Jó.legyen a gyerektartás az ő dolga.És a gyerektartás 10%-a már tartozhat rám is szerinted?
Mert a kérdésem erre vonatkozik.
Anno a végrehajtó díját kifizettük,akkor miért kell még ezt is minden hónapban?
Ha rendesen fizettétek volna a megítélt gyerektartást, akkor nem került volna végrehajtóhoz. Mert úgy nem mehetett a végrehajtóhoz, hogy a volt férjem fizeti a gyerektartást, de én végre akarom hajtatni. Nem hiszem, hogy ez neki jó lenne, hiszen így ő kap kevesebbet.
2017. nov. 10. 03:03
Ez mióta van így? A végrehajtásnak "ára van", nem ingyen csinálják, amit ugye a vesztes fél fizet. Nem lehet, hogy ez a végrehajtási díj törlesztődik a 10%-al? Azért kérdezem mióta van, mert előbb utóbb annak el kell fogynia.
2. Válaszoló, az ex feleség nem jár rosszabbul, ő megjapja a 20%-ot, a 10% azon felül megy a végrehajtónak. Legalábbis én úgy értelmezem. Különben a kérdezőnek is mindegy lenne, hogy egy adott összeg milyen formában vonódik le tőlük.
2017. nov. 10. 07:59
5/16 A kérdező kommentje:
Rendesen fizettük,és ezt igazoltuk is.Semmivel sem kap kevesebbet,a volt feleség kapja a 20%-ot,plusz a végrehajtónak megy annak 10%-a.
Ja látom, a végrehajtói díjat kifizettétek. Akkor azt tudom tanácsolni, hogy menjetek el a végrehajtóhoz ügyfélfogadásra, és kérdezzetek rá.
2017. nov. 10. 08:04
Aki rendesen fizet, ott nem tud vegrehajto vegrehajtani, nincs mit. Esetleg volt elmaradt fizetes, amit nem akart torleszteni
2017. nov. 10. 08:06
8/16 A kérdező kommentje:
Lassan 3 éve megy így.Eddig azt hittük ennek így is kell lennie,míg fel nem hívták rá a figyelmünket,hogy ha nincs tartozásunk a végrehajtó felé,akkor ez jogtalan.Azért érdeklődnék,hogy más járt-e már így rajtunk kívül
9/16 A kérdező kommentje:
Jajj ne ezen lovagolj már,ha nem tudsz a kérdéshez érdemben hozzászólni!Rendesen és rendszeresen fizettünk,de mikor már a harmadik alkalommal volt az ügyünk végrehajtónál ilyen-olyan ürüggyel,akkor tulajdonképpen ő javasolta ezt a megoldást.És mint az elején írtam is,önálló bírósági végrehajtó...de azt nem gondoltuk,hogy ezzel neki is mindvégig fizetünk...
Ha jól értem úgy fizettek 3 éve végrehajtást, hogy pontban minden gyerektartás ki lett fizetve, a kezdetektől, végig.
Na most itt valaki vagy hazudik vagy hülye...
2017. nov. 10. 08:34
Kapcsolódó kérdések: