Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált nők mennyi idő után találtatok önmagatokra?
Olyan nők történeteit vàrom,akik elváltak gyerekekkel és harmadik fél os jelen volt a nehéz időkben.Hogy tudtátok feldolgozni???Mennyi időbe tellett újra rátaláni önmagatokra?Jelenleg boldogok vagytok?
Önbecsülèsetek,ónbizalnatok hogyan építettétek újra?Várom a történeteiteket.
Én épp a legmélyén ülök két gyerekkel úgy hogy apjuk nem akar külön menni csak kb.egy két év múlva.
A ferjem azt mondta h jo,ad meg fel evet ennek a kapcsolatnak, de ha fel ev mulva is ezt az elsopro szerelmet erzi a masik irant,lelep. Ez volt az a pont,amikor beadtam a valopert,velem ne legyenek egyutt szanalombol... Masnap elkoltoztunk,7het mulva megszuletett a masodik gyermekunk,6honap mulva elkezdtem sportolni, ismerkedni:) Valas utan kevesebb mint masfel evvel ismertem meg a parom, akkor egy hetig sirtam a megkonnyebbulestol. Valahogy ereztem belul hogy most mar minden rendben lesz es igy is van,nagyon nagyon boldogok vagyunk!
Dobd ki a ferjed,oldjatok meg h ne kelljrn nezned minden nap,eleg lathatasokkor.Ugy lehet feldolgozni hogy lezarod.Leteszed a pontot a mondat vegere es elore nezel.Es hiszel benne h jon jobb.Menni kell elore naprol napra. Idovel enyhul ez.A vegen pedig mar nem is erted h mit lattal benne:)
Lehet, hogy a sikersztorisok nem bújják már a gyakorikérdéseket? :D
4 évvel ezelőtt felállt a férjem és elment, volt kb 2 nap sikítva bömbölés aztán hozzászoktam, fogytam kb 20 kilót és azóta minden rendben, hálistennek volt már azóta több partnerem is, nagy szerelem csak kettő :) de ki kell szórni a ballasztot <3
Fél év után lett könnyebb, most 1 év után érzem, hogy újra önmagam vagyok.
Dobd ki a férjed, tereld a gondolataid.Sportolj, csinálj sok programot a gyerekeiddel, barátnőzz stb.Jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!