Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Férjemmel tíz éve vagyunk együtt a gimi óta! Amióta ide költöztem nem dolgoztam máshol csak az Ő cegjenel. Nem rég szültem és ilyeneket mond, h. minden pénz az övé és én csak beranya vagyok hogy neveljen a gyermeket!
Ezek alapján, egy baromi nagy kamu! Az elsőt véletlenül lenulláztad, mert azt mondja, menj anyaotthonba, dolgozz és rendbe lehet jönni?
Nekem azt mondta volna a férjem - akár VICCEL, akár nem -, hogy béranya vagyok a szemében, először is pofán vágtam volna, másrészt összepakolok és megyek. Neked a jólét a fontos, már ha igaz, amit ide firkantottál. Ha pedig ennyire hüle vagy, akkor az a te bajod! Bocs!
Leírták a korábbi válaszokban, hogy mit kéne tenned. Lehet, hogy ezzel néhány évre fel kell adnod a kényelmet, de a gyümölcse egy nyugodt, kényelmes, téged vagyontárgyként kezelő főnökösködő gyökér nélküli élet a gyerekeddel, akinek szintén nem kell majd ezt elviselnie.
Te tudod, hogy megéri-e.
És mért nem akarsz a szüleidhez menni?
. Ha azt mondja, hogy viccel, akkor ő is érzi, hogy ilyet nem mondhat. Tessék leülni vele, és közölni, hogy ez számodra nem vicces. És ha még egyszer is előfordul, akkor egyértelmű, hogy nem szeret, nem becsül téged, vagyis nincs közös jövőtök.
Amikor legközelebb bepróbálkozik, állj a sarkadra.
- Drágám, te összetévesztesz a bébiszitterrel! Én a feleséged vagyok!!! Engem nem lehet csak úgy kizárni a család ügyeiből, mint egy alkalmazottat, vagy cselédet.
Azaz lehet. Ideadod a vagyon felét, és elköltözöm a gyerekkel, ha a terhedre vagyunk. De még akkor sem parancsolgathatsz!
Ha elkerekedik a szeme, mond hogy vicceltél. Mert látod, hogy szeret ezzel viccelődni, és a kedvében akartál járni. De neked ez a fajta viccelődés tetszik jobban! Úgyhogy elvárod, hogy így viccelődjön legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!