Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekkel hogyan talaltatok magatoknak uj part?
En egy het es egy harom evessel talaltam part.
Tapasztalatom szerint az a lenyeg, hogy megerto es elfogado tarsat keress, mert nyilvan mas a felallas, mint egy gyermektelen eseteben..
Nalam az is bonyolitja a helyzetet, hogy az apjuk nem nagyon akar resztvenni az eletukben, igy a parommal keveset tudunk kettesben lenni.
Hát ahogy írtam de lepontoztak :) a mostani párommal még nem lakunk együtt de tervezzük, neki még nincs gyereke és nincs ebben tapasztalata, szóval vannak kényelmetlenségei azzal, hogy máshoz kell igazodni. Volt egy egy hetes közös nyaralás amikor azt hittem elrohan :))) de túléltük és kedveli... de azt szeretném, ha jobban összeszoknának.
Úgyhogy én kicsit a két tűz között érzem magam néha, hogy hogy legyen jó a kicsinek is meg a nagynak is, de alakul ez majd.
Az en ferjem anno azt mondta, hogy a gyerek kizaro ok. Megis elhivott randira es ma mar ket kozos is van. Teljesen elfogadta a fiamat.
Ugyanugy ismerkedtem mint korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!