Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lopásnak számít ez?
Lopásbak számít,ha a gyerekem ruháit az apuka albérletéből,ezt az apuka tudtára adva elviszem,mert a későbbiekben magamhoz kívánom venni a 4 éves lányom?Volt közös lakhelyünk,július 31 ig még a lakcímkártyám odaszól,lakáskulcsom van,mivel rendszeresen jártam hozzájuk a kislány miatt..papíron még házasok vagyunk,gyerekelhelyezésről még nem született végzés,viszont az apuka a beleegyezésem nélkül tegnap elvitte a lányom 400 kmre tőlem és nem akarja visszahozni.
Én a kislányt vissza akarom hozni és magamhoz költöztetni,ezért elhoznám a cuccait az apjától..kizárólag csak ruhákat és apuka azzal fenyeget,hogy feljelent.
Ezt én is így gondolom. Jelenleg még közös a felügyelet, úgyhogy apukának nincs joga megtagadni, hogy egy időre te is elvidd.
Tulajdonképpen mondhatjuk úgy is, hogy ő lopta el a gyereket.
Amúgy szerintem simán megkapod majd a gyermekfelühyeletet. Elsősorban mindig az anya kapja. Ítélhetik az apának is, de csak akkor szokták ha a szülők ebben egyeznek meg, vagy az anya nem alkalmas a nevelésre, nem tudja biztosítani a megfelelő körülményeket. Ha te tudod, és küzdesz os a gyerekért, szerintem megkapod. És pont az apa szakítaná ki a megszokott környezetéből azzal hogy olyan m3ssze.költözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!