Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nehéz dönteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz dönteni?

Figyelt kérdés
Harmadik vagyok egy kapcsolatban,nagyon bánom, hogy hittem a férfinak.. Ő kezdeményezett, szerelem lett belőle mindkettőnk részéről. Két hónapja megmondta a feleségének, hogy elköltözik, mást szeret. Nem tudom, hogy mi történt otthon, de visszalépett..Akkor megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nagyon rossz volt látni, hogy szenved kettőnk miatt.. Tudom, hogy rossz a házassága,nagyon változtatna,de nem mer.. Aki volt hasonló helyzetben, meddig lehet ezt bírni?

2017. jún. 24. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Torma András keményen fogalmaz, de igaza van.Okos ember nem a saját kárán tanul, inkább megelőzi a bajt.Te elkéstél, de ebből tanulhatsz még, szedd össze magad, lépj ki ebből még ma.Ellenkező esetben vársz a semmire.Komolyan ez kell neked?
2017. jún. 24. 17:18
 12/13 érdekel0 ***** válasza:

Nem voltam,remélem nem is leszek,nem is értek egyet vele és bíztatok mást se,de....

Ott a gyerek meg a hitel,meg az osztoszkodni nem akarás,mert úgy újra túl kemény lenne az életkezdés?

2017. jún. 24. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam kicsit hasonló helyzetben. Pár hónap után dobtam a pasit. Ebből tanultam egy életre. Én hülye kis naív bevettem a "jaj de szar a házasságom,csak a gyerekek miatt.." dumát.

Annyira volt csak jó,hogy többet ne essek ebbe a hibába.

2017. jún. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!