Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet még esélyem a feleségemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem a feleségemnél, ha ő ugyan azt mondta, hogy nincs, de mióta szétmentük (elmúlt 1 éve) nincs senkije?

Figyelt kérdés
Ez azért jelent valamit,nem?

2017. ápr. 26. 13:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

3. Vagyok.

Valahogy rögtön gondoltam...

Azért csaltad meg, mert már akkor azt hitted, hogy te ezt is megteheted. Jobban szeret, biztos megbocsájt. Aztán jött a meglepetés, hogy elvált tőled.

De te még mindig ott tartasz, hogy ő biztos nagyon szeret, könnyen megbocsájt.

Hát a nagy lószaft!

Csak jobban megsebezte a félrelépésed, mintha már nem szeretett volna.

Neked kellett volna jobban megbecsülni azt, aki ennyire szeretett! Nem pedig így megalázni.

És jobb, ha megszokod: ő már nem a feleséged.

2017. ápr. 26. 15:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Remélem lesz esze és továbbra is tojik majd rád.

Minek akarnál vele újra összejönni? Hiányzik, hogy valaki mossa a gatyád? Netán unalmas lett a szexuális életed, hogy nincs kit megcsalni és így már nem "izgis" a dolog?

2017. ápr. 26. 16:33
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az én exem is azt gondolta, hogy még mindig utána epekedem, mert a kapcsolatunkban sok mindent elnéztem neki és vissza is élt vele. Miután szétmentünk, hosszú ideig (2 évig) egyáltalán nem ismerkedtem.

Az igazság azonban az, hogy ha exem lett volna az egyetlen férfi a világon, akkor is inkább egyedül öregedtem volna meg, de neki biztosan nem adtam volna esélyt. Két év után viszont lett párom és össze sem lehet hasonlítani az exszel, milliószor jobb ember.

2017. ápr. 26. 16:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelent semmit, hogy te mit feltételezel.

Egy barátnőmnek hasonló válás után már 16 hónapja volt új férfi az életében, mire a volt férje megtudta.

2017. ápr. 26. 16:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez azért jelent valamit, nem?"

Igen. Azt, hogy szeretett, nagyot csalódott benned, aminek a feldolgozásához idő kell, mielőtt új kapcsolatra nyitott lesz.

2017. ápr. 26. 16:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi3rt bocsájtana meg? Jó neki nélküled, normális ember nem fogad valakit vissza, aki megcsalta.
2017. ápr. 26. 17:20
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mit vársz? Azt hogy 1 êv után majd a karodba omlik?

Nincs senkije, az azt jelenti, hogy jól megvan férfi nélkül is. Tehát nem rád vár, hanem egy olyan férfira, aki nem dug félre.

Szerintem ne reménykedj, főleg 1 év után.

2017. ápr. 26. 19:48
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
Neki is elvetted a kedvét a férfiaktól, mikor megcsaltad.
2017. ápr. 26. 20:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is ebbe a hibába esett, tudta hogy hogy sokszor megbocsájtottam, és szentül meg volt győződve róla hogy úgyse hagyom ott. Tévedett :-) Viszonylag hamar lett párom, tepert egy ideig de hiába. 3 éve már és máig nem tudta feldolgozni hogy "ott mertem hagyni". Életem legjobb döntése volt, mert a párom imád és tisztel, egy talpig becsületes, őszinte ember.

Igy jártál kérdező, máskor előbb gondolkodsz!

2017. ápr. 26. 23:26
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen lehet....miért mentetek szét? Ha tudsz változtass rajta. Kezdjük ott egyszer már szeretett! Mibe szeretett bele? Hol van az az éned? Neked kb 25%al nagyobb esélyed van nála mint egy random pasinak. Tudod mit szeret... stb.
2017. máj. 1. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!