Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha pedofil hírek terjengenek rólam az iskolában a volt párom miatt?
Röviden:
Összeköltöztünk, 4 hónap után kidobtam a volt párom hogy menjen ha a saját házába mert akartam tovább eltrtani, mivel mindenem elúszott miatta.
Erre ő bosszúból fenyeget és a suliban azt mondta azért kellet hazamenniük a az ő régi iskolájukba mert én molesztáltam a kislányát...
Sajnos kihasznált és ez sem elég neki, még tönkre is akar tenni. az egész családomra furán néznek miattam mert ilyen hírek terjengenek egy kis közösségben.
Van értelme feljelentenem, esetleg szolnom a gyámosoknak hogy a gyerekkel baj van és az annya tönkreteszi, illetve hogy mindig költözik vele és kitudja hanyadik apja van már éveken belűl? Mit tegyek hogy ennek vége legyen és a kislány is normális életet élhessen?
Lehez jó lebne feljelenteni, mert szzsk megvéded magad. Csak. Ismeretlen tettes ellen kell, mert különben te rágalmazol asszem. Meg mi van ha a lánya ellened vall?
Honna tudod egyébként,hogy ezt terjeszti?
Lehet egy facebook poszt is jó lenne ahol leírod mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!