Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is ki lehet váltani a GYT-t?
Olyan nincs, hogy valakit a saját házából kiraknak. Vagyonmegosztást kért már?
Én mondjuk azt nem értem, hogy ha 60.000 gyerektartást ítéltek meg, akkor a pasinak kb. 150.000 Ft a fizetése. Hogy a fenébe hozott össze egy 50 milliós házat ilyen fizetés mellett? A feleség meg évek óta otthon van a gyerekekkel.
Azt írta, hogy a maximumot vonják a fizetéséből, 2 gyerek esetén ez a fizetés 40%-a. De oké, legyen 300.000 a fizetése. Ebből hogy hozol össze egy 50 milliós házat hitel nélkül?
Nem a nőt akarom védeni, mert nincs igaza. De nem lehet, hogy a férj esetleg korábban 700-800 ezret keresett, most meg hirtelen 150 ezret, hogy ne legyen annyi a gyerektartás, és ezért megy a harc?
Úgy hozták össze, hogy egyrészt az elején mindketten dolgoztak, másrészt egy olyan környéken építkeztek aminek később nagyon fel ment az ára(ürömi domb) és a férfi is nagyon sokat dolgozott a házon.
Nem akarom a férfit mosdatni, félrekefélt, de ez akkor sem jogosítja fel a nejet, hogy ne legyen együttműködő főleg úgy, hogy Ő akart válni. Egész pontosan ezt a Nej úgy képzelte el, hogy a férjét kirakja a házból és menjem isten hírével,fizesse a GYT,mert neki ez így megfelelő.
Vagyonmegosztási kérelem be lett adva, de mivel a nej ingyen pereskedik így évekig elhúzódhat. A helyzet az, hogy a Nej nem tudja kifizetni a férfit, hitelt nem akar és szerintem nem is tud felvenni, így patt helyzet alakult ki.
De még abba sem volt hajlandó belemenni, hogy a férfi megváltja a GYT-t a ház tulajdonjogának felével(amivel a férfi rosszul járna), és onnantól tudna hitelt felvenni és saját lakást venni. A Nej annyira begőzölt, hogy a gyerekek után járó adókedvezményt is magához kérte pedig nincs pill bejelentett jövedelme. Nem tudom mennyit keres a férfi, kb 200 ezer nettót. Amikor azt mondtam, hogy maximumot vonnak az ennél több volt,mert GYT elmaradása volt.
Hidd el,hogy forintos problémai vannak, mert 60000ft GYT alapból vonnak tőle, fizet egy albérletet +rezsit+fenntart egy autót amivel munkába, helyszínre jár(mérnök), szóval szinte semmi nem marad neki.
Azért az óriási különbség, hogy így havi 160000ft megy ki a kezei közül úgy hogy nem jut egyről a kettőre, ha a saját lakását törlesztené belőle és nem bérelné,akkor 10 év alatt a saját tulajdona lenne. Lassan 2éve húzódik a pereskedés.
ja szegény szegény pasik mert a nőnek olyan hú de könyű gyerekenként 30e-rel atyauristen mekkora összeg....
legyél már reálisabb amúgy meg sose alapits családot ha egy csoringer f1sz vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!