Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki megbánta a válást a gyerekek miatt?
Nem csúfolták őket. Sajnos ma már teljesen általános, hogy az osztály fele elvált szülők gyereke.
Az, hogy hogyan viselik az új helyzetet, 90%-ban a szülőkön múlik. Tenni kell érte, hogy a gyerekeknek minél könnyebb legyen. Sok őszinte beszélgetés, odafigyelés, és türelem kell hozzá. Nem ócsárolni a másikat, nem ölni egymást előttük, és tilos a gyerekre zúdítani a felnőtt problémákat.
Én csak azt bántam meg hogy pont a gyerekek miatt húztam évekkel tovább a válást és igy többet ártottam nekik!!
Senki nem csúfolja őket senki nem néz le senkit.
A gyerekek egyszer felnőnek majd, és saját életük lesz saját családjuk, de te akkor már végleg csak a férjeddel maradsz kettesben és még a gyerekek sincsenek akik által kibírod, hogy ott élsz azzal akivel nem vágysz.
A gyerekek nálunk is, 2 lány 18-19 évesek, ellenezték a válást, elhordtak minden rib**ancnak, hogy biztos megcsaltam az apjukat, és hozzuk rendbe a házasságunkta és ne váljunk el.
Nem csaltam meg a férjem egyébként.
Volt egy férfi lehetett volna egy férfi ha nem vagyok házas.
végül 2 hónappal később úgy döntöttem elválok, voltak barátnőim akik támogattak ebben, később a gyerekek is megbékéltek a helyzettel, és végre boldog vagyok.
És nem érdekel másnak a véleménye.
Az én életemről van szó az én boldogságomról.
40 évesen váltam el.
köszi a válaszokat
utolsó, nálatok mennyi idősek voltak akkor a gyerekek? és mennyi ideig voltatok külön?
Ha ezt egy férfiaktól kérdezed, akkor elég sokan igennel válaszolnának, ha a Nőktől, akkor a nemek lennének többségében. A válások többségét a Nők kezdeményezik tudván, hogy a jog mögöttük van és szinte biztos, hogy a gyerekeket az ő felügyeletükre bízzák. Ez egy ütőkártya a kezükben amivel bármikor (vissza)élhetnek és egy férj vagy maga a gyerek vajmi keveset tehet ellene.
Ha a gyerek kiszakad addigi életéből, megváltozik lakhelye, az iskola, a barátai, azt nem lehet egyik pillanatról a másikra pótolni, főleg úgy hogy 2 hetente visszamegy és újra felszakítja a sebeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!