Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lett volna másképp?
1 hônapja mondták ki a válásunk.A volt férjem megcsalt, megvert, rögtön elköltöztem a gyermekünkkel, ės beadtam a válåst.Sikerült közös megegyezėssel, amit végül īrásban megtámadott.Az ügyvėdem győzködött, engedjek mindenben.Meg amilyen undorītó môdon viselkedett a bīrôsågon is, csak szabadulni akartam.Most bánom.Belemehettem volna a tényfeltárásos perbe, minden költséget ő fizetett volna, hisz az ő hibájábôl mondták volna ki.Vagyoni dolgokban is rosszabbul jártam.
Valaki nyugtasson meg, akkor sem lett volna jobb, ha harcolok.
Sajnos a bíróságon általában az nyer aki gátlástalanabb eszközökhöz mer folyamodni, vagy szemetebb ügyvéde van.
Utólag ne emészd magad a múlton. Ami történt, megtörtént. Tanultál belőle.
Hibáztál ott, hogy nem merted meglépni, de lehet jobb is így, ki tudja milyen szemétséggel reagált volna. Jobb az ilyen embert hagyni, had táncikáljon a "győzelme" után.
Te pedig jobb életet fogsz élni nélküle, ez a te győzelmed.
Hagyd már a fenébe, a lényeg, hogy megszabadultál tőle.
A tényfeltárásos per évekig húzódhat, mindent bizonyítani kell, tönkretesz és besároz a végére, de még idegileg is kikészülsz.
Vond le a tanulságot és legközelebb jobban válassz!:)
A bíróságot nem érdekli, hogy ki hibájából megy tönkre a házasság. Nem azon múlik, hogy ki fizeti, hogy ki hibájából, hanem azon, hogy ki követel olyat, ami nem járna neki, de váláskor többnyire a felperes fizeti a perköltséget, az ügyvédet meg mindenki maga.
Lehet harcolni, de sokszor többet veszít az ember, mintha enged, és hamarabb vége.
Szerintem egy válásból nem lehet jól kijönni, még közös megegyezéssel sem, mindig jár bizonyos lemondásokkal. Hosszú távon meg jobb a békesség, már csak a gyerek érdekében is.
Én nem mentem bele az acsarkodásokba, harcba, pedig elérhettem volna többet is, DE inkább a megegyezésre törekedtem. Egy-két év alatt sikerült egy teljesen normális, egymást segítő viszonyt kialakítani az exemmel, amiben a gyerekünk BOLDOG. Nekem ez fontosabb, mint pár százezer forint, vagy egy fél autó...
Ugyanebben a cipőben járok. De meg mindig nem tudtam magam megnyugtatni, mert a volt férjem, pedig jóval többet kapott igy, mint amit a biro adott volna, elégedetlen es szemetebbul viselkedik mint valaha. Nem hagy bennünket élni.gondold el, mi lett volna, ha évekig gyötör a per alatt, kikészít, összetörsz es meg a gyereket is elveszíted!
Sok erőt kívánok a feldolgozás hoz , en meg dolgozom rajra....
Köszönöm mindenkinek.
Kedves Utolsô!Nálunk legkevėsbé a gyermekünk ėrdekli, a bīrô előtt közölte, hogy ő lemond a hėtvégi láthatásokrôl.De a gyerektartåsbôl aljudott, mert neki költsėgei merülnek fel a heti egy délutáni láthatáskor.A lakåsunkbôl is eljöttem, most röhögve közölte, van tulajdonjogom, majd egyszer ha akar, kizet,de ő a kizárôlagos lakáshasználó, ėn hülye ebbe is beleegyeztem.Nem magam miatt idegeskedem, a gyermekünktől vettem el.
A volt férjem sosemm tudott bánni a pénzzel, most a nőjével 2 kėzzel szórja.Tőle hosszú távon semmire nem számīthat a fiunk.
Köszi, ennek a kényszerértékesítésnek utánajárok.Az ügyvédek is csak lehúzzák az embert,több informåciót kaptam itt ės elvált baråtnőktől.
Neked is kitartást, sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!