Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jobb lett volna másképp?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lett volna másképp?

Figyelt kérdés

1 hônapja mondták ki a válásunk.A volt férjem megcsalt, megvert, rögtön elköltöztem a gyermekünkkel, ės beadtam a válåst.Sikerült közös megegyezėssel, amit végül īrásban megtámadott.Az ügyvėdem győzködött, engedjek mindenben.Meg amilyen undorītó môdon viselkedett a bīrôsågon is, csak szabadulni akartam.Most bánom.Belemehettem volna a tényfeltárásos perbe, minden költséget ő fizetett volna, hisz az ő hibájábôl mondták volna ki.Vagyoni dolgokban is rosszabbul jártam.

Valaki nyugtasson meg, akkor sem lett volna jobb, ha harcolok.

2017. márc. 23. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Milyen idióta ügyvéded volt neked?
2017. márc. 23. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a bíróságon általában az nyer aki gátlástalanabb eszközökhöz mer folyamodni, vagy szemetebb ügyvéde van.

Utólag ne emészd magad a múlton. Ami történt, megtörtént. Tanultál belőle.

Hibáztál ott, hogy nem merted meglépni, de lehet jobb is így, ki tudja milyen szemétséggel reagált volna. Jobb az ilyen embert hagyni, had táncikáljon a "győzelme" után.

Te pedig jobb életet fogsz élni nélküle, ez a te győzelmed.

2017. márc. 23. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már a fenébe, a lényeg, hogy megszabadultál tőle.

A tényfeltárásos per évekig húzódhat, mindent bizonyítani kell, tönkretesz és besároz a végére, de még idegileg is kikészülsz.

Vond le a tanulságot és legközelebb jobban válassz!:)

2017. márc. 23. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A bíróságot nem érdekli, hogy ki hibájából megy tönkre a házasság. Nem azon múlik, hogy ki fizeti, hogy ki hibájából, hanem azon, hogy ki követel olyat, ami nem járna neki, de váláskor többnyire a felperes fizeti a perköltséget, az ügyvédet meg mindenki maga.

Lehet harcolni, de sokszor többet veszít az ember, mintha enged, és hamarabb vége.

2017. márc. 23. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egy válásból nem lehet jól kijönni, még közös megegyezéssel sem, mindig jár bizonyos lemondásokkal. Hosszú távon meg jobb a békesség, már csak a gyerek érdekében is.

Én nem mentem bele az acsarkodásokba, harcba, pedig elérhettem volna többet is, DE inkább a megegyezésre törekedtem. Egy-két év alatt sikerült egy teljesen normális, egymást segítő viszonyt kialakítani az exemmel, amiben a gyerekünk BOLDOG. Nekem ez fontosabb, mint pár százezer forint, vagy egy fél autó...

2017. márc. 24. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok. De meg mindig nem tudtam magam megnyugtatni, mert a volt férjem, pedig jóval többet kapott igy, mint amit a biro adott volna, elégedetlen es szemetebbul viselkedik mint valaha. Nem hagy bennünket élni.gondold el, mi lett volna, ha évekig gyötör a per alatt, kikészít, összetörsz es meg a gyereket is elveszíted!

Sok erőt kívánok a feldolgozás hoz , en meg dolgozom rajra....

2017. márc. 26. 06:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Kedves Utolsô!Nálunk legkevėsbé a gyermekünk ėrdekli, a bīrô előtt közölte, hogy ő lemond a hėtvégi láthatásokrôl.De a gyerektartåsbôl aljudott, mert neki költsėgei merülnek fel a heti egy délutáni láthatáskor.A lakåsunkbôl is eljöttem, most röhögve közölte, van tulajdonjogom, majd egyszer ha akar, kizet,de ő a kizárôlagos lakáshasználó, ėn hülye ebbe is beleegyeztem.Nem magam miatt idegeskedem, a gyermekünktől vettem el.

A volt férjem sosemm tudott bánni a pénzzel, most a nőjével 2 kėzzel szórja.Tőle hosszú távon semmire nem számīthat a fiunk.

2017. márc. 27. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, en írtam, h szemet a volt férjem. Úgy tudom, kérhetsz kenyszerertekesitest. Igy el kell adnia az ingatlant. Vagyonjogi pert még bármikor indíthatsz. En a helyedben megprobalnam, veszíteni valod, úgy latom, nincs.
2017. márc. 28. 01:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi, ennek a kényszerértékesítésnek utánajárok.Az ügyvédek is csak lehúzzák az embert,több informåciót kaptam itt ės elvált baråtnőktől.

Neked is kitartást, sok erőt kívánok!

2017. márc. 28. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm szepen!
2017. márc. 30. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!