Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg tudom változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudom változtatni a férjem vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy 22 hònapos fiúnk ès egy 7 hònapos lányunk. A fèrjem egyàltalàn nem veszi ki a rèszèt a gyermeknevelèsben, nem foglalkozik velük, nekem semmit sem segít. Szerinte ez mind az èn dolgom! Ha vèletlenül nincs rend itthon akkor màr ki van akadva hogy milyen trehàny vagyok ès nem vagyok képes összetakarìtani. Kèt pici mellett elèg nehèz főzni, takarítani ès rendesen ellàtni a gyerekeket. Rengeteget vitatkozunk ezen mostanàban. Azt mondta nem is akar ezen vàltoztatni. Mit tegyek? Szeretem a fèrjem ès csak azt szeretnèm elèrni hogy legalàbb naponta fèl òràt üljön le a fiúnkkal játszani.
2017. márc. 23. 12:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
42%
Az hogy te kivel elsz, az teged minosit. Ennyit tudok mondani.
2017. márc. 23. 12:14
 2/33 anonim ***** válasza:
77%

Nem fogod, hiszen latszolag neki igenye sincs a valtozasra. Valj el, vannak normalis ferfiak akik hajlandoak foglalkozni a gyerekkel es tudjak, hogy te is ugyanolyan emberi leny vagy, mint ok. Persze nyilvan mas gyerekeivel a legtobb ember tartozkodobb es nehezebb ket kicsivel part talalni, de pl anyam is elvalt anno es talalt egy part aki minket is imadott (mondjuk minket apank is, naluk mas volt a gond), elvitt minket kirandulni, otthon is foglalkozott velunk, majdnem minden nap hozott nekunk melo utan valami apro jatekot ajandekba, stb.

Nekunk a parommal ugyan meg nincs gyerekunk, de szoktunk beszelgetni a temarol, tudom, hogy o sem olyan aki majd leszarja a gyereket, ellenkezo esetben eszem agaban sem lenne valakivel gyereket vallalni.

2017. márc. 23. 12:16
 3/33 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az ilyen hozzáállás már gyerekvállalás előtt kiderül. A te döntésed volt, hogy ilyen embernek szültél
2017. márc. 23. 12:21
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem tudod.

El sem tudom képzelni, hogy lehet ilyen pasival gyereket vállalni, ill. hogy nem beszéltetek anno a gyerekneveléshez, és a későbbi közös életetekhez való hozzáállásról... ez kb. olyan, mintha úgy vennél házat, hogy meg sem nézed előtte... nonszensz.

2017. márc. 23. 12:22
 5/33 A kérdező kommentje:
Hàt igen, soha nem gondoltam volna, hogy a fèrjem így fog viselkedni a saját gyerekeivel. Èn amùgy is elèg èrzèkeny vagyok ès nekem ez annyira fàj, hogy nem kapják meg a gyerekek azt a szeretet, törődèst amit tőlem is megkapnak! Annyit sírok ez miatt! Megfogadtam, hogy mindig kitartok a fèrjem mellett bàrmi törtènjen, de egyre nehezebb!
2017. márc. 23. 12:22
 6/33 anonim ***** válasza:
72%
5.: nem gondoltad? Talán beszélgetni kellett volna ezekről a gyerekvállalás előtt, hogy "szívem, hogy gondolod te ezt, mi a véleményed a feladatok elosztásáról és a gyereknevelésről?"
2017. márc. 23. 12:25
 7/33 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az ilyesmit nem lehet kikényszeríteni, ez vagy megvan valakiben, vagy nincs.

Sok férfi attól még nagyon jó apa, hogy egy 22 hónapossal nem találja fel magát.

Később, amikor már nagyobb lesz a fiúcska, nagy valószínűséggel majd bevonja a "férfias" programokba, focizás, peca, autószerelés, vagy ki tudja mi az, ami szórakoztatja.

Megjegyzem, azok a dolgok, amiket itt panaszolsz, nem villámcsapás szerűen következtek be, tudtad, elfogadtad és a második gyereket szülted neki.

Szerintem nagyon rosszul teszed, hogy veszekedést generálsz, mert ezzel semmit nem javítasz a dolgokon, csak megromlik a kapcsolatotok.

Ha önként nem segít be, mert úgy gondolja, hogy azzal, hogy te otthon vagy, a háztartás, a gyerekek a te feladatod, ő meg dolgozni jár, hatalmi szóval, cirkusszal nem fogod jobb belátásra bírni.

Nem minden férfit lehet gyurmaként formázni, vagy tudomásul veszed, hogy ő ilyen, vagy kapod magad és elválsz.

2017. márc. 23. 12:25
 8/33 anonim ***** válasza:
66%
Tipikusan az az akaratgyenge, ferje ala rendelt no vagy. Bocsi anyukam...neked mar ez az eleted.
2017. márc. 23. 12:26
 9/33 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, nem akarlak bámtani, abszolút nem, mert rettentő nehéz lehet így két gyerekkel magadra maradni.

De akkora egy mártír vagy...meg kellett volna beszélni, nem most írni, hogy te minden este sírsz emiatt.

2017. márc. 23. 12:31
 10/33 A kérdező kommentje:
Persze, minden amit írtok igaz! De a mùlton sajnos nem tudok vàltoztatni.
2017. márc. 23. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!