Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon kegyetlen vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kegyetlen vagyok, ha elakarok válni mert a férjem marihuana fuggo?

Figyelt kérdés
Napi szinten szív. 5 éve könyörgök neki,hogy hagyja abba. Olyankor megigert 1 2 hetet kihagy,de újra vissza áll. Belefaradtam.
2017. márc. 19. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Habár adj neki ultimátumot, válasszon, vagy a fű vagy te. Ha ezután is tolja tovább,akkor neki már fontosabb az, mint Te. 5 éve mellette vagy próbálod leszoktatni. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Gondolom neked nem ez az életcélod szóval ne fecséreld tovább az idődet.
2017. márc. 19. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Valószínűleg utánna még jobban szétcsúszik. Jobb ötlet lenne az elvonó, de az sem végleges mindig.
2017. márc. 19. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Én is elválnék, de előtte adnék neki ultimátumot, hogy vagy terápia, vagy válás.

És be is tartanám!

2017. márc. 19. 22:57
 4/8 anonim válasza:
16%
A marihuána miatt akarsz elvállni? Könyörgöm vannak akiknek milliószor nagyobb problémái vannak gondolom neked is vannak hibáid mint nekem és mindenki másnak..fogadd el úgy ahogy van elvégre az ember azért él hogy szerethessen valakit .. ha pedig nem szereted akkor válj el ne erőltetsd nyilván egy cigi nem fontossabb egy emberi kapcsolatnál és bár nem ismerlek titeket de nem hiszem hogy bármelyikőtöknek napi szinten sírás lenne a téma ha jó el vagytok és boldogok vagytok akkor az a sz*r ne álljon màr az útba.. egyszer majd csak abba hagyja ha nem meg nem ez van de amíg veled van nem csal meg és szeret addíg ne dobd el aki melletted áll..ez az én véleményem.. ne fésüld össze a szeretetet meg a segítséget amit egymásnak nyújtottatok a cigivel akàrmennyire is ellene vagy.. 19/F voltam ha bàrmit segítettem akkor nagyon szívessen és ha fölöslegessen olvastattalak akkor sajnálom ..további szép életet és hàzasságot kívánok !
2017. márc. 19. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Kedves utolsó válaszoló abban egyet értünk, hogy ezeknél milliószor több probléma létezik a világban, éhezés nemi erőszak stb. És még azt is aláírom, hogy párkapcsolati szempontból is vannak olyanok akik keményebb dolgokon mennek keresztül, de úgy gondolom túl durván ítélkezel egy olyan helyzetről amibe nem tudod magad beleképzelni. Igen, az fontos dolog, ha valaki szeret és ha a kérdező azt tette volna fel kérdésnek, hogy a férje nem hajtja le a wc ülőkét el akar válni csak néznék, hogy ez mekkora baromság. De ez azért kicsit komolyabb dologról szól. Ha szeretsz valakit igen is rossz nézni azt, hogy önromboló tevékenységet folytat legyen ez sima cigaretta vagy marihuana. Ha az ember néha napján elszív egy szálat az tolerálható még akkor is ha egyébként jó ötletnek nem tartom de ez, hogy napi szinten csinálja és nem bír vele leállni ez már a függőség kategóriába tartozik és a függőség igen is komoly problémákat tud okozni egy párkapcsolatban, főleg ha az illető nem jut hozzá a függősége tárgyához. Bár jómagam nem vagyok marihuana fogyasztó soha életemben nem próbáltam még és nem is láttam még senkit aki előttem szívott volna ilyesmit, de azt nagyon is el tudom képzelni, hogy az afféle "önkívületi" állapot a kérdezőnek visszataszító is lehet. Én is megmondanám neki, hogy vagy leteszi, vagy vége és ha tényleg elkezd megint szívni akkor véget vetnék ennek.
2017. márc. 20. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kegyetlen. Te törekszel egy egészséges szenvedély betegségtől mentes életre...ő nem. Ne oszd meg az életed egy vesztessel, lépj ki míg nem késő és nem húz le a szintjére.
2017. márc. 20. 01:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem... drog függő...a sajátját igen,a te életed ne csessze szét.
2017. márc. 20. 14:40
 8/8 szegi roland válasza:

Igen, kegyetlen vagy!

Jobbat érdemel...

2017. júl. 12. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!