Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A kisfiam a láthatások előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisfiam a láthatások előtt napokig sír, hogy nem akar menni, mert nem érzi jól magát. Fizikailag nem bántja az apja, de állítása szerint mindent ráerőltet ő meg nem mer nemet mondani neki, mert fél, hogy az apukája megharagszik rá. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ragaszkodik az apjához, és viszonylag jó hangulatban jön haza, de mindig azt mondja félig érezte jól magát és már vágyott haza. Sajnos az apuka még mindig úgy érzi a válás után is a tulajdonai vagyunk, mint azelőtt és sokszor órákkal a megbeszélt idő után jön, vagy hamarabb....vagy amikor kedve van. Mindent a gyerekkel beszél meg és utána kérdez meg engem, pedig a kisfiam még csak 8 éves. Hiába beszélek az apjával mindig azt mondja tönkreteszem lelkileg a gyereket es csak ő foglalkozik vele, én meg csak magammal.
2017. febr. 5. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk, az enyém 9 éves. Nehezen megy magától, én küldöm, de a fogadtatás sem éppen "kitörő", nyilván ezt érzi a gyerek. Max heti 1x hajlandó ottaludni. Azért döntöttem úgy, hogy inkább küldöm, mert különben rámveri, hogy tiltom, pedig nem. Igy sajnos a gyerek érzi azt, hogy én erőltetem, ami szintén nem jó. Még nincs végzés, de remélhetőleg az kerül bele, hogy akkor megy amikor akar, mert igy is van. Ráadásul amikor küldöm a gyereket, akkor az apuka szerint "meg akarok tőle szabadulni hvg-re", ha programunk van, akkor meg direkt keresztbe szervezek és nem engedem.....
2017. febr. 8. 22:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Eljutottunk arra a szintre, hogy az apukának sohasem jó semmi, mindig mi alkalmazkodjunk hozzá. Mivel egyre mérgesebb a viszony és az új barátnő is bele akar vitatkozni, kértem, hogy minden szenvedés nélkül tartsa be a megállapított láthatást. Neki ez nem tetszik, szerinte csak neki akarok keresztbe tenni, mert a gyerek -állítása szerint- imádja az apját és meg fogja változtatni az ítéletet. Kérni fogja a gyakoribb láthatást, vagy a felügyelet jogát. Már nekem van sírhatnékom ha viszi a gyereket, mert teljesen kikészít az állandó most így vinné el most úgy vinné el a gyereket szöveggel. Én nem hangolom ellene a gyereket, sőt! Inkább próbálom megszerettetni vele, hiszen amíg együtt éltünk le se tojta őket, most van odáig a gyerekért. Eddig azt is megkérdőjelezte, hogy az övé, ugyanis az édesanyja ezt hallotta a faluban.
2017. jún. 17. 11:25
 13/13 A kérdező kommentje:
A gyerkőc többszöri nekifutásra elmesélte, hogy sokszor levegőnek érzi magát. Átbeszéltük, sokszor, nagyon sokszor elmondtam, hogy szereti az apja, próbálja meg ott is feltalálni magát. Azt hiszem sikerült átlendülni rajta. Elmegy, elvan, már talán könnyebb. Viszont azóta folyamatosan én kapom a támadást, mert nem alkalmazkodunk az ő életviteléhez. Mert neki nem jó ez a nap meg az sem, télen hamar sötétedik, nyáron meg engedjem többet mert akkor ér rá. Igyekszem nem felvenni a kesztyűt. Nincs értelme
2017. aug. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!