Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisfiam a láthatások előtt napokig sír, hogy nem akar menni, mert nem érzi jól magát. Fizikailag nem bántja az apja, de állítása szerint mindent ráerőltet ő meg nem mer nemet mondani neki, mert fél, hogy az apukája megharagszik rá. Mit tehetek?
Első válaszoló: azt erőlteti, hogy hívjon fel és mondja azt, hogy még maradni akar.
Második válaszoló: sajnos az apuka homokba dugja a fejét és "foglalkozzak a saját tyúkszaros életemmel és a gyereket nézzem, mert én csak tiltom tőle" mondattal lezázta a beszélgetést"
Sajnos a láthatásokról folyon késik, mert ő messze lakik címmel két-három órát várat, vagy éppen azzal nyaggat, hogy vegyem ki suliból a gyereket penteken vagy hetfön, mert ő akkor jönne.
Egy párszor engedtem hogy maradjon a gyerek vagy maskor menjen, de azóta úgy érzi ő diktál és ahogy fogalmazott a közös megegyezés semmi; csak iránymutatás.
Márpedig ha nem akar menni a gyerek,ne engedd! Mond meg apukának,bíróságra is viheti az ügyet,de lelkinyomorékot ne csináljatok már egy gyerekből! Pszichológus majd megállapítja,milyen terrorba tartja az apa!
Láthatás kizárólag amit megállapítottak,főleg ha ilyen az apuka!
Utolsonak.
Vagy a kedves anyuka nevelei az apa ellen, es ezert lesz lelki nyomorek a gyerkbol.....
6-os: Ha a Te gyereked nem akarna menni,Te akkor is küldenéd,mert ott van a bírósági döntésben,hogy x időt apával kell tölteni? Érdekes!
Én biztos nem kényszeríteném,hanem segítséget kérnék annak a megállapítására,hogy jót teszünk e egy gyereknek,ha mindig tartjuk a szabályokat,az Ő akaratán kívül! Oka van annak,ha egy gyerek retteg már előre!!!
Ez az ellene nevelés meg tök hülyeség,ha a gyerek ragaszkodik,mondhatsz Te bármit...
1: Nem, nem adnám oda ha az apa olyan akinek nem lehet odaadni. Ezt is teszem - de bíróságon intézem. Van olyan aki nem tudta elintézni - és most külföldön illegalitásban él - csak ezért. Én megértem mint anya - én is ezt tenném. Ezért fontos hatóságilag elérni még mielőtt idáig fajul a helyzet.
2: Egy anya is nevelheti az apa ellen - és akkor is félne a gyerek kimenni. Itt tényleg az egyedi esetet kell vizsgálni hogy itt pontosan mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!