Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van egy 4 éves kisfiam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 4 éves kisfiam, milyen gyakran és milyen hosszú időre hozzam el az anyjától, hogy ne sérüljön a pici lelke?

Figyelt kérdés

Több napra is tervezem... mèg folyamatban a válás.

28/F

2017. jan. 27. 19:39
1 2
 11/16 Csurmi ***** válasza:
Miert serulne? Te vagy az apja.
2017. jan. 29. 01:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Minden cask attól függ, hogy eddig mennyire vettél részt a gyerek életében. Nekem még cask 3 eves a lányom, de ha úgy adódna, napokra is el tudná vinni az apja, olyan jó a kapcsolatuk. Pl. 1 eves kora óta, mióta nem szopik, minden este az apja altatja.

Ha eddig nem foglalkoztál vele rendesen, akkor nehezebb ügy persze.

2017. jan. 29. 14:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Eddig foglalkoztam vele elèg sokat, tudok rá vigyázni, értek a nyelvén, imádom!

Inkább anyás, meg a féltesója is ott van!

2017. jan. 29. 19:13
 14/16 anonim válasza:
53%
Mi is most mentünk szét és van egy kettő és fél éves kisfiunk . Az első naptól kezdve heti három napot nálam az az apánál és értelemszerűen négy napot az anyjánál , Hétvégéket elfelezzük és ha bármelyikünknek is közbejön valami el cseréljük a napokat . Én szerintem egy gyereknek nincs az hogy az anyjára jobban van szüksége mint az apjára . Ezt általában az anyák szokták mondani . A heti három napon mellett minden nap én viszem a gyereket bölcsibe ha nálam van az anyjánál megyek érte és viszem a bölibe. A gyerek neveltetését ben mindkét szülőre szükség van és ha a szülők értelmesek ezt be is látják és a gyerek érdekében megtesznek mindent .
2017. febr. 2. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha még nincsen új párod, akkor viszonylag könnyű helyzetben vagy. Ugyanis megteheted azt hogy akkor és annyi időre viszed magaddal a gyereket, amikor csak szeretné. persze ebben az anyukának is partnernek kell lennie.

Ha emberi módon tudtok egymással beszélni, kommunikálni, akkor egész jól meg lehet oldani.

Mi tavaly szakítottunk, akkor 5 éves volt a közös kislányunk. A fent leírt módon, természetesen tudtuk kezelni mindketten a dolgot. Nos, a kislány mindösszesen annyit érzékelt az egészből, hogy mi anyával már nem alszunk együtt esténként. Egy ideig emlegette de aztán elengedte ezt a dolgot.

A volt párommal a mai napig rengeteget beszélgetünk, ami szintén jó hatással van a gyerekre. Látja hogy nem ellenségek vagyunk.

Persze az megint más pálya lenne ha valamelyikünk életébe betoppanna az új társ. Attól tartok, az azért jobban meg fogja viselni. (szerencsére ez a veszély egyelőre nem fenyeget)

2017. febr. 7. 13:56
 16/16 A kérdező kommentje:

NEKEM még nincs párom!

Volt már az új "lakásomban" a kisfiam, tetszett neki a helyzet, hamar megszokta!

2017. febr. 8. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!