Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 4 éves kisfiam, milyen gyakran és milyen hosszú időre hozzam el az anyjától, hogy ne sérüljön a pici lelke?
Több napra is tervezem... mèg folyamatban a válás.
28/F
Minden cask attól függ, hogy eddig mennyire vettél részt a gyerek életében. Nekem még cask 3 eves a lányom, de ha úgy adódna, napokra is el tudná vinni az apja, olyan jó a kapcsolatuk. Pl. 1 eves kora óta, mióta nem szopik, minden este az apja altatja.
Ha eddig nem foglalkoztál vele rendesen, akkor nehezebb ügy persze.
Eddig foglalkoztam vele elèg sokat, tudok rá vigyázni, értek a nyelvén, imádom!
Inkább anyás, meg a féltesója is ott van!
Ha még nincsen új párod, akkor viszonylag könnyű helyzetben vagy. Ugyanis megteheted azt hogy akkor és annyi időre viszed magaddal a gyereket, amikor csak szeretné. persze ebben az anyukának is partnernek kell lennie.
Ha emberi módon tudtok egymással beszélni, kommunikálni, akkor egész jól meg lehet oldani.
Mi tavaly szakítottunk, akkor 5 éves volt a közös kislányunk. A fent leírt módon, természetesen tudtuk kezelni mindketten a dolgot. Nos, a kislány mindösszesen annyit érzékelt az egészből, hogy mi anyával már nem alszunk együtt esténként. Egy ideig emlegette de aztán elengedte ezt a dolgot.
A volt párommal a mai napig rengeteget beszélgetünk, ami szintén jó hatással van a gyerekre. Látja hogy nem ellenségek vagyunk.
Persze az megint más pálya lenne ha valamelyikünk életébe betoppanna az új társ. Attól tartok, az azért jobban meg fogja viselni. (szerencsére ez a veszély egyelőre nem fenyeget)
NEKEM még nincs párom!
Volt már az új "lakásomban" a kisfiam, tetszett neki a helyzet, hamar megszokta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!