Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiam négy éves, másfél hónapja a bíró ideiglenes gyermekelhelyezésben úgy döntött, hogy nálam helyezi el, /én az apa vagyok/, de azóta még a címe sem ismert, rendőrségi kőrözés van kiadva, bírósági végrehajtó keresi, tehetek-e még valamit?
A kisfiú lehet hogy csak azt mondja amit az anyjától hall,vagy amire ő utasítja.Valahogy ki kellene harcolnod hogy nálad lehessen egy rövid időre a gyerek és akkor úgy is kiderülne,hogy tényleg így érez,vagy csak össze van zavarodva,esetleg más befolyása miatt mondja ezeket.
Mennyi idős a kisfiú?És azelőtt jó kapcsolatban voltál vele?Az anyának milyen gondja van,hogy nálad helyezték el a gyereket?Milyen anyja volt a gyerekenek?
Szerintem össze van zavarodva és idő kell neki is,ki tudja mit mondhatnak neki.A telefonszámot nem lehet valahogy leellenőrizni?
Bocs,most olvasom,hogy 4 éves.De jó volt vele a kapcsolatod,szóval szerintem csak azt mondja amit az anyjától hall.Ha folyton beteg is akkor meg főleg így van.
Szerintem ha csak nincsenek komoly gondok az anyával akkor nem adják az apának a gyereket,szóval nem hiába ítélték neked a gyereket.
Harcolj érte,és az idő és a tűrelem mindent eldönt úgyis.
Gyámhatósághoz fordultál már?
A rendőrségi körözést a gyerekre adták ki? Érdemes lenne az anyát is feljelenteni.
És mindenképpen keress fel (ha még idáig nem tetted meg) egy családjogban igen jártas ügyvédet. Ő biztosan tudja, hogy ilyenkor még hova lehet fordulni.
Szerintem ez az egyesület tud Neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!