Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a férjem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a férjem nem engedi a gyereket?

Figyelt kérdés
A férjemmel már rég nem ugy mennek a dolgok , mint kéne. Szeretném nyugodtan befejezni ezt a kapcsolatot. De ő nemakarja engedni hogy az 1éves lányunkat magammal vigyem. Sajnos én csak albérletbe tudnék költözni a lányommal , a férjem erre hivatkozik hogy neki sok barátja van a városban , ügyvédek stb. S bebizonyitják hogy nemtudok a lányomnak biztos lakhelyet biztosítani stb.
2017. jan. 4. 02:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Jaj, de okos vagy! Bölcsire, ovira, iskolára, anyjára, apjára, babysitterre, akárkire aki tud rá vigyázni. Millió egy lehetőség!
2017. jan. 4. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Mármint nagyanyjára, nagyapjára, ha nem értenéd.. Aki a kérdező anyja-apja természetesen..
2017. jan. 4. 12:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a szüleimmel nöttem fel. Igy semmi segítségem. Ha albérletbe mennénk akkor az én fizetésemből az albérletre, a számlákra,kajára elég lenne. De már ruhára,játékra szüken. Max amit a férjem adna gyermektartást , de igy nemtudnék neki megadni mindent amit szeretne. Szerintetek fontosabb hogy két fizetés mellett a lányom bármit megkaphasson,vagy az hogy én nyugodtan,boldogan élhessek? Ugy érzem hogy a lányomtól elvenném azt hogy mindene meglegyen. Amugy a férjemnek tényleg vannak ilyen ismerősei sokhelyen, rendőrségen ,ügyvédek stb. Aztmondta hogy ha elvinném a lányomat azért feladna a rendörségre ,mert igy közös felügyelet mellett elszakítanám tőle és ez büntendő. Viszont én nem akarnám ezt,hanem nyugodtan láthatná bármikor mert a gyermeknek az apjára is szüksége van,viszont a férjem nagyon imádja a lányát és vele akar élni,annak ellenére hogy még sosem fürdette ,meg én csináltam mindent, mert szerinte én ezért vagyok fizetve. De azért néha besegithetne az altatásban vagy ilyesmi.. Hagyjuk.. Nemtudom milegyen
2017. jan. 4. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

,, nem tudnek megadni neki mindent?,

Es ? Nem minden kell csak fedel kaja szeretet gondoskodas ido egyutt.

Pont mint egy hazassagban minden helyett ido kelk egymasra akkor nem lesz valas.

2017. jan. 4. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Igazából a nehezén már túl vagy. Addig kell nyalni és kedveskedni amíg a gyerek meg nem születik. Onnantól kezdve 20 év gyerektartás. Nem tudom mit akarsz, követelt...alanyi jogon, hisz nő vagy. Egy dolgod van, neveld a gyereked. Az mind1 hogy hogyan, csak neveld. Apja sem kell, mi a fenének!!! így szokott ez menni, nem? De!
2017. jan. 4. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:

vedd fel telefonra mikor fenyegetőzik, és másokkal takarózik.

azzal a hangfelvétellel a kezedben már nyert ügyed van.

2017. jan. 5. 00:23
 17/17 anonim ***** válasza:

A gyereknek anyagi "mindent" kell megadni vagy nyugodt, boldog otthont? Szerintem a másodikat... Szóval, ha el tudod tartani magatokat tisztességben, én azt választanám. 2 éves volt a fiam, amikor váltunk. Még elvivos lathatas se volt kötelező 3 éves kor alatt, nemhogy az apae legyen...

Közös felügyelet is annak való, akivel mindenben egy szó nélkül meg tudsz egyezni!

Kitartás!

2017. jan. 7. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!