Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A felesegem nem szeret es van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P401 kérdése:

A felesegem nem szeret es van szeretoje is es valni akar mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 4 honapja lebukott hogy megcsalt azota tart a vita es feltekenyseg reszemrol.Neki elege van mindenbol de allitasa szerint nem tudja mit erez a masik irant. Engem szeret mint embert de nem mint fejet. Mindenunk meg van hogy boldogan eljunk es en ezek ellenere is szeretem .Nem tudom mit tegyek ha elvalunk mindent elveszitek a fiamat a felesegemet az otthonunkat mindent. Mit tegyek?

2016. dec. 30. 07:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.Jô apa vagy. Bår az ėn fėrjem gondolkodott volna a fiån, mikor megcsalt, ės lelėpett.Alig törődik a gyerekėvel.

Ha meg tudod oldani, ne költözz messzire.Ha ilyen megcsalôs fajta az asszony, mėg örülni is fog, hogy többet vagy a gyerekkel, mint ami törvėny szerint jårna.

Kīvånom, hogy talålj egy rendes nőt, akivel kölcsönösen szeretitek egymåst!

2017. jan. 2. 21:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves vagy 8-as:) mi is szerettuk egymast csak nem tudom mi es miert valtozott meg . Allitasa szerint o is szeret csak nem ugy mar.
2017. jan. 3. 07:28
 13/17 anonim válasza:
78%

Ne költözzél sehová, mert azzal nagy előnyt adsz a feleségednek egy esetleges válás során. Ha vele élnek a gyerekek huzamosabb ideig, akkor ezen nyomósabb indok nélkül nem fognak változtatni. A gyerekeket annál a szülőnél helyezik el, akinek a gyermeknevelési képességei jobbak.

Ha még tudtok egymással beszélni, talán érdemes megpróbálkoznotok párterápiával.. Ti is próbáljátok a gyerekek érdekeit nézni elsősorban. Persze van, hogy jobb elválni. Ez sosem lesz egyszerű kérdés. Ha már eldöntötted, hogy válsz, keress egy ügyvédet, és egy lépést se tegyél nélküle. Pláne ne költözz el a gyerekeidtől!!!

2017. jan. 3. 15:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Parterapiarol hallani se akar. Tervezget hogy hova mikor menjunk meg mit csinaljunk de ugy elunk mint ket nyugdijas . Semmi testi kontaktus. Csak puszi nagy ritkan.
2017. jan. 3. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"megcsalt" -> mit tenne James Bond?

"azota tart a vita" -> és jó eséllyel a viszony is. Egy jó kapcsolatban nincs/kevés a vita.

"Neki elege van mindenbol" -> Legalább is veled (nem bántásból mondom)

"nem tudja mit erez a masik irant" -> Tudja ő azt nagyon jól. Ezt a kakaburgert meg ne edd.

"Engem szeret mint embert de nem mint fejet" -> Nem tud férfiként tekinteni rád, nem szerelmes, nem vonzódik már hozzád. Ez a kijelentés olyan, mint egy jó meleg ölelés. Awwwwwww...

Még kérdés, hogy mit tegyél? Egyértelmű.

33F

2017. jan. 4. 21:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Hm.. erdeekes miota eldontottem higy vege elvalok azota nyugodtabb vagyok. O viszont feltunoen tobbet beszel velem . Erdekes mert eddig szinte nem szoltunk egymashoz. Vagyis o beszelt de nekem semmi mkndani valom nem volt mondjuk nagyon most se :))
2017. jan. 6. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2017. aug. 18. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!