Szerintetek mi lesz a hetfoi sorozatban (joban rosszban) a borton lazadas kozben amikor betty nem akar kimenni, kondrad hivja es Mari egyik szeretoje megoli oket? Vagy mi lesz
Szerintem Konrád profi!:) megfogja oldani. ő a kedvenc szereplőm:DD
meg Roland.:DDDD tudom hülyeség, de nekem tetszik, hogy ilyen kemény!!:)
De azis lehet hogy jönnek Roland emberei és rendet tesznek. Élénk fantáziám van!:DDD
Roland forever:D
Szerintem nem lesz semmi, csak Betti meg fog sérülni, de nem hal bele.
Nekem Mázsamari a kedvencem :)
én azon szoktam gondolkozni, hogy a valóéletben milyenek a színészek, mondjuk szerintem Mari irtó jófej valójában:)
1,2 voltam:)
Vera felakasztotta magát?:OOOO
1,2
még nincs.
- Szóval addig gondolom megvan hogy Betti és Barbi börtönbe kerül. itt egy másik csapattal összetűzésbe kerülnek.
kitörik egy börtön lázadás, amiben leszúrnak egy ört és egyett Bettivel együtt túszul ejtenek.
- Vera vissza tér a sorozatba, mint Lux Endre társa, feladata hogy, Lucát visszavigye a szektához. Ám ez nem sikerül, mert mielőtt a terv végbemegy, Luxot lelövik, Vera sokkot kap és 3 napig nem eszik nem alszik, nem vesz tudomást a világról. Sokkterápiával végre sikerült visszazökkenteni a való világba, de nincs kibékülve magával.
- Rolnad megöli Balázst, és ráken egy gyilkosságot, mert megakarta szöktetni Bettit a börtönből ami meg meghíusúlt mivel Balázs valószínűleg egy tó mélyén fekszik.
- Zsanett megszüli gyermekét, de egy vérvizsgálat során kiderül, hogy István a kicsi apja. Emiatt mindenki elfordúl tőle és Istvántól.
- Kardos dokit kirúgják, mivel felazott Zsaninak.
- Böbe Erdélybe utazik Guszti bácsihoz, aki újra beteg lett, és testvére Piri néni gondoskodik a Bodolai családról, káposztát főz éjjel nappal, amiből mind a gyerekeknek, mind a család apának nagyon elege van.
- Piri néni, azt hiszi Szabiról, hogy meleg, mert jelenleg nincs barátnője, sokat van együtt Biggel, és egy testépítő magazint talált a táskájában, amiben csak férfiak vannak.
- Az apja kérdőre vonja Szabit aki jót nevet az egészen , és összefognak, és megviccelik Piri nénit.
- Ma viszont Vera a korteremben felakasztotta magát, mert bűnösn mert nem akart több fájdalat okozni a családjának. (ezzel sikerült) nem tudom mi lesz szegény Lucával!!:ccc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!