Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem újra 30 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem újra 30 évesen?

Figyelt kérdés
Elérkezett sajnos ez az idő, amikor 12 év után szétváltak útjaink. Igazából sosem voltunk egymáshoz valók,de hát a szerelem vak...S most én jöttem el a közös otthonból,egyedül, mint a kisujjam.Munkahelyváltás folyamatban,barátaim külföldön,vagy már mind családosak,nem akarom őket ezzel zaklatni. Meg az az igazi, bensőséges barátság megszűnt,mivel ő volt a barátom is egyben(tudom,tudom,ez van). Mit tegyek, hogy ne forduljak be???Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. dec. 29. 20:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nincs okod az elkeseredésre. Ennyi idősen, még bőven szép vagy, és ahogy olvastam, házias is. Ennél több nem kell. Ha ellátod a háztartást, nem alázod a férjed, nem leszel sárkány, bármelyik pénzes pasinak kelleni fogsz egy életre. Talán még dolgoznod sem kell többet. Csak választanod kell.
2016. dec. 29. 22:59
 32/36 anonim ***** válasza:
84%

"bármelyik pénzes pasinak kelleni fogsz egy életre. Talán még dolgoznod sem kell többet."

azannya... ez ám az életkilátás manapság :)

2016. dec. 29. 23:01
 33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, eltértünk a tárgytól, de ezt a labdát én dobtam fel,még nem vagyok rutinos itt a GYIK-en (s nem mellesleg okozott pár nevetős-szörnyülködős percet). A kérdésre vonatkozó válaszokat viszont továbbra is szívesen veszem!
2016. dec. 29. 23:04
 34/36 anonim ***** válasza:

nm, csak nem szabad túl sok időt tölteni a GYK-n, mert egy idő után azt fogod gondolni, hogy minden férfi vagy rinyagép, vagy farkáról fotót küldözgető aberrált :)

egyébként van valami társas hobbid? az sokat segít szerintem ha nincs, kezdj el sportolni például jót tesz a testnek, a léleknek és lehet haverokat találni.

2016. dec. 29. 23:12
 35/36 anonim ***** válasza:

Kérdező jol ertem, h lemondasz az ingatlanodrol gyakorlatilag?? Hát sztem ne tedd!

Most akkor hol laksz?

2016. dec. 30. 00:54
 36/36 mikeXxX ***** válasza:
Szeretem ezen az oldalon hogy mindig azt írja mindenki a férfiakra hogy rinyálnak ha visszaolvassátok kedves hölgyeim amiket írtok az mi ? 30 éves vagy csak nem 68 és nő vagy nem férfi neked mennek ezek után is a privátok akkor én 37 éves férfiként már ássam el magam mert nekem privátok sem fognak menni ? Dehogy gondolj bele a hibákba tanulj aztán ásd bele magad a társkeresésbe ennyi mindenki ezt csinálja de a rinyálás nem kell senkinek azt mindenki hagyja ott a régi kapcsolatában !
2016. dec. 30. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!