Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra 30 évesen?
egyébként nőként egy icipicit könnyebb.
A legtöbb helyen az új lányokat próbálják bevenni a társaságba, legyen szó hobbiról vagy új munkahelyről.
Nekem mikor külföldre költöztek a barátok akkor kézenfekvő volt, hogy az Ő barátai lettek az enyémek is, utólag ezt nagyon bánom, mert a szakítással egy pillantás alatt kerültem ki abból a körből.
Most látom igazán, hogy így 30 felett elég nehéz elölről építkezni, ezer éves zárt baráti társaságok, elég komolyan megdolgoztam érte, hogy most vannak egy páran körülöttem.
Nem mondom, hogy nőként minden fenékig tejfel, de például az új kolléganőket szinte azonnal hívják minden offsite programra, nekem 1.5 évembe tellett, mire ide eljutottam, ugyanez van ott is ahol sportolok, vagy egyéb elfoglaltságaimnál.
Miért válogatsz, inkább örülnél, hogy rád írtak.
(Irónia.)
Nem lesz egyszerű újra mindent a nulláról kezdeni, az biztos. Átestem ezen én is, elköltöztem egy nő kedvéért a szülővárosomból, otthagytam minden barátot és családtagot, majd pár év múlva véget ért a kapcsolatunk, és itt ragadtam barátok nélkül, kapcsolat nélkül. Nekem is ő volt a legjobb barátom egyben, így szó szerint mindent elvesztettem egyszerre. De ne fordulj be, mert ez csak pillanatnyi állapot, hamar változni fog. :) Az új munkahelyeden lesz lehetőséged ismerkedni, mindenféle formában.
Azt nem csodálom, hogy eleged lett az exedből, egy ilyen család mellett én is kiborultam volna szerintem. De nézd a jó oldalát, ennél már csak jobb jöhet legalább. Én már azt is csodálom, hogy eddig kibírtad egy ilyen közegben. Igazán kitartó lehetsz. :)
Addig is éld az életed, próbáld elterelni a gondolataidat a múltról, járj el sportolni valamit, vagy találj új hobbikat, amit esetleg közösen csinálhatsz másokkal. Én pl mostanában egy új nyelvet kezdtem el tanulni, elég jól lefoglal, és még szeretem is. :)
Mondanám, hogy itt is ismerkedhetsz, de a legtöbb férfi úgyis csak meg akarna dönteni. :D
30F
@16-os: azt hiszem az már a perverzió netovábbja lenne, ha már Adolfnak is örülnék :P
Egyébként én is jót nevettem rajta, komolyan emberek, milyen nőket lehet felszedni ilyen nickkel? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!