Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőtől hogy lehet elválni?
Kicsit fordítsuk meg a dolgot, hogy az elmondottak alapján lássuk a nő szemszögéből is.
Adott egy csóró hétköznapi életet élő, lány, akit ritkán vesznek észre, ebben a közegben pedig ki is használták már valószínűleg.
Berobban a képbe egy jómúdó sármos férfi, aki csak neki szenteli a figyelmét, és különlegesként kezeli. A csaj odáig van, de a lutrit amiben élt, viszont nem lehet lerázni. Jönnek a problémák a különböző életvitel miatt. Szakítanak, a csaj pedig visszakerül a csórók világába, ahol ő nem különleges, és alig van hozzá kedves szavuk.
Nem tudja feldolgozni a váltást, most, hogy tudja, mennyivel jobb lehetne, úgy érzi nincs értelme a régiben élni, bármit megtenne a jobb életért.
A vágya teljesül, a srác is lát esélyt a változásra, megújult szerelmük bizonyítékaként elveszi a lányt. Egy darabig jól mennek a dolgok, jön egy két gyerek is. Aztán telnek a hétköznapok, jönnek a régi problémák, dehát házasok, gyerek is van. A férj munkát kap külföldön, de egy haldokló házasságban 2 gyerek után a nő hülye lesz itt hagyni a családját, barátait. Hiszen ők segítenek neki, és velük nincsenek problémái.
A férj kimegy, kezdetben javul a viszony, mert a távolság szépít a problémákon. Jön a harmadik gyerek. A nő leharcolt teste 3 gyerek után eléggé megvisel mindenkit. Jön a féltékenység, a jogosan ritkuló szex es hiányzó bókok miatt.
A helyzet rossz, a nő megint nem menne ki veszekedésért, a férj nem jönne vissza kevesebb pénzért.
A helyzet rémes, mindketten érzik. Bejön egy csaj jó testtel, figyelemmel, kedves szavakkal.
A férj 3 gyerektartás kipengetése után már lát reményt arra, hogy nem maradna egyedül. Ketten könnyebb. Beadja a válást.
3 kisgyerek eltartása durván megviselne akárkit, aki korábban 9 évet maradt ki a munkából, azt meg nem várhatja senki, hogy egy anya, aki egyedül vitte a gyermeknevelés terheit, tehát hozzá jobban kötődnek a kicsik, lepasszolja külföldre őket. Úgy érzi a tönkrement testéért, a munkából kimaradásért, a férj félrelépéséért neki jár valami. Hisz ha 9 évig nem dolgozott volna a férj, mert ő van otthon a gyerekkel, neki lenne pénze a munkájából. Jogosan illeti mindennek a fele.
A férjnek kellett volna, hogy több esze legyen az elején, a nő viselkedése teljesen érthető.
Valôban durva dolgokat csinål a felesėged.Idővel remėlhetőleg lenyugszik ės meg tudjåtok normålisan beszėlni.
11-esnek is igaza van.
Engem is megcsalt a fėrjem.Olyan "ållat"soha nem voltam, mint mikor kiderült.Üvöltöttem, zokogtam, ekkora lelki fåjdalmat sosem ėreztem.De 2 hėt mûlva mår nyugodt hangnemben megbeszėltük a vålåst stb.
3 gyereket egyedül nevelni sem egyszerű.Mėg segītsėg mellett sem.Ėn is megkaptam, hogy az ûj csaj mindig kedves, rendben a lakåsa, minden nap főz.Csak a fėrjem elfelejtette, hogy hazajövök munkåbôl, a gyerekünk rajtam lôg, gyere jåtszani anya, összepakoltam, mīg kimentem a konyhåba főzni, mosogatni, a jåtėkok ûjra szėt, ő meg gėpezett a måsik szobåban, semmiben nem segītett.
Tudom, mås a helyzet nålatok, de nem irigylėsre mėltô a felesėged helyzete sem.
Elvalni meg "sima" ugy lesz. A gond a gyermekek lathatasaval lesz, hozzad kerulni biztos nem fognak, mert eddig is anyuka nevelte oket, ott a megszokott kornyezet stb. De ha ilyen a no akkor felkeszulhetsz, hogy korlatozni fogja onhatalmulag a kapcsolattartast es eros ellenevelest fog alkalmazni. Persze fordulhatsz majd a gyejohoz meg a gyamugyhoz, de nagyon ritkan tortenik valami azon kivul, hogy elhangzik ez : "sajnos nincs eszkoz a kezunkben". Magyarul igy jartal.
Sajnalom es kitartast!
"Úgy érzi a tönkrement testéért, a munkából kimaradásért, a férj félrelépéséért neki jár valami."
Egy, neked ki a franc mondta, hogy a férj félrelépett? Mert hogy Ő nem, az is biztos.
Kettő, mi az hogy a tönkrement testéért és a kimaradt munkáért? Alapesetben egy anya örül ha a munka helyett a gyerekeivel foglalkozhat, és nem a munkájával. És egy anya nem úgy fogja fel, hogy tönkrement a teste( amúgy miért menne tönkre? Evolúciósan úgy alakult ki hogy egy nő minnél több (egészséges) gyerek világrahozására és nevelésére(is) legyen képes), hanem úgy, hogy teste segített világra hozni egy gyereket, és örül hogy egy férfival közösen felnevelheti.
Meg mi az hogy a nő viselkedése teljesen érthető?
Szóval számodra az normális ha a nő ellop valamit, rágalmaz, csal, hazudik(pl. rendőrség félrevezetése)?
Gondolom te is ilyen nevelést kaptál.
Ugye tudod hogy az előbb felsoroltak mindegyike bűncselekmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!