Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban ki kellett volna kernem a volt ferjem engedelyet, hogy nyuszit vegyek a gyerekeknek?
Kaptak egy igazi nyuszit,az apjuk meg nekem allt,hogy mit kepzelek?! Mert megbetegedhetnek a szortol, meg barmit elkaphatnak tole,meg megharapja oket....mondom nem aligatort vagy himlovirust hoztam nekik.
Nem ertem.
A gyerekek 10 es 5 evesek.
"mondom nem aligatort vagy himlovirust hoztam nekik. "
ezt ugye neki is mondtad? mert jó szöveg.
nekem se tűnt fel elsőre, hogy a volt férjed. kötözködik, hagyjad.
elsőre az ugrik be, hogy talán addig kellett volna a kertecskéjét meg a lelkivilágotokat ápolgatnia, amíg még volt rá lehetősége. de ez csak megérzés.
Igen,neki is mondtam persze.
Most latom h csupa csipes a gyerek...nala voltak hetvegen. Erdekes h neki nincs bent allat megis csipeses a gyerek. De en ebbol nem csinalok ugyet. Vmi megcsipte...es?! Majd elmulik.
Azert van kozos mert kulonben mai napig hazasok lennenk es o egy elmebeteg...hisztizett volna h jogai vannak. Belerokkantam volna.
Meg veletlenul sem!
A gyerekeket erinto fontos kerdesekbe van beleszolasa, abba nincs, hogy vettel nekik egy nyuszit.
Valoszinu az a baja a volt ferjednek mint az enyemnek, hogy nem uralkodhat felettetek. Majd megszokja!
Igen, hogy nem uralkodhat!!
Minden ferfi ilyen? Vagy a tobbseguk??
Ezek nem normalisak!! Nem ertem mit kepzelnek magukrol 😣
Biztos van olyan is aki nem uralkodik 😊
Mi ilyet valasztottunk, viselni kell a keresztunket. Ne foglalkozz vele, en is ignoralom minden teren kiveve ahol kotelezettsegem van. Szep lassan visszabb vett.
Mi valasztottuk, akkor is ilyenek voltak mikor veluk eltunk csak nem ennyire...
Kitartas!
Szakadok a röhögéstől! :D Ez a pasas nem normális.
Hogy tudtál anno hozzámenni?
Ugy,hogy egy allat voltam :(
Tapasztalatlan :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!