Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek láthatása, hogy lenne jobb a gyerekeknek?
Sziasztok!
Tudom, az én gyerekeimet én ismerem, de azért hátha kapok vmi jó tanácsot.. Válófélben vagyunk a férjemmel. Januárban elköltöztem, azóta hétvégente nála voltak a gyerekek hogy ne legyen nekik túl nagy sokk. Akkor még nem jártak oviba. A héten már igen, jövő héttől pedig dolgozok 8 órában,h-p-ig. Viszont ha továbbra is hétvégén elviszi az apjuk őket akkor én nem sokat látom majd őket...
Két lehetőség van, vagy 2 hetente viszi el őket vagy minden héten pénteken és szombaton, a vasárnap pedig az enyém.
Nem tudom hogy lenne jó a gyerekeknek...
Kérnék pár jó tanácsot.
Köszönöm!
szerintem a váltott hétvége jobb, mivel az kevesebb utazással és nyűggel jár...meg több időtök lesz 1-1 programra, nem az, hogy 1 napba akartok mindent besűríteni...
22F
Tudtommal, ha ti nem állapodtok meg egyébben, az "általános" láthatás egyébként is az, hogy minden második hétvége, a szünetek pedig felesben.
Minden egyéb csak rajtatok múlik, de az általad felvázoltak közül szerintem is a két hetente dolog a reálisabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!