Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek az én logikám rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az én logikám rossz?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy házaspár. Már a házasságkötéskor sem dúlt a szerelem, de azért elvannak. A feleség nem is jön be a férjnek, mert fiús alkatúnak tartja az asszonyt.

Ráadásul a nő karrierista, nem akar gyereket. t5 évig élnek egymás mellett, aztán közös megegyezéssel békében elválnak. Na de most jön a lényeg!! Még a válás előtt közvetlenül szexelnek minden nap, ahogy azt tették egész házasságuk alatt. A férfi állítása szerint csak ez tartotta őket össze. De hogyan lehet valakivel minden nap szexelni 15 évig, akit sem testileg, sem lelkileg nem tartunk vonzónak??? Elmondásuk alapján olyan volt a házasság ,mint a barátoké, csak minden nap szex is volt!!

Egyébként jól elvoltak! akkor miért váltak el???? Harmadik sem volt a képben. Minek a válási hercehurca, ha amúgy mind két félnek megfelel ez az állapot???? Szerintetek??

2016. okt. 30. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudom neked miért érdekes ez, mert a kérdés szerint nem te vagy egyik fél sem, szóval nem sok közöd van hozzá.

2. Sok embernek a napi szex "szükséglet" és ha a házastárs "ott van" akkor egyszerübb vele, mint keresgélni mást. AMíg ez mindkettejüknek megfelel, addig OK.

3. Úgy élni valakivel, hogy csak a szex az egyetlen pozitív dolog, elég frusztrálló dolog, ezért érthetö, hogy nem akarnak tovább együtt maradni.

4. A házasság korábban valami okból mindkét félnek elönyt jelentett (pl. anyagilag jobban kijöttek, munkahelyen elönyösebb volt, ha házasságban él, valameliyk fél így kap letelepedési engedélyt/állampolgásrságot, stb), ez az ok idöközben megszünt.

5. A válás - értelmes emberek esetében - nem hercehurca, egy, max. két tárgyalással megvan. Utána meg mindkét fél független, szabad ember, és es sok esetben szintén elöny.

2016. okt. 30. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt leírtad. Nem azért írtam ki,mert közöm van hozzá!! De mivel ezt elmesélték nekem, nem értettem. Számomra ez teljesen idegen dolog. Azzal szexelni az utolsó pillanatig, akit nem is szeretek. Az is lehet, hogy napi szükséglet, de ha valakitől annyira elhidegülök, hogy el akarok válni, avval már nem szexelek!! Nem állatok vagyunk, akik nem tudnak uralkodni az ösztöneiken !!
2016. okt. 30. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:

"Számomra ez teljesen idegen dolog. Azzal szexelni az utolsó pillanatig, akit nem is szeretek. Az is lehet, hogy napi szükséglet, de ha valakitől annyira elhidegülök, hogy el akarok válni, avval már nem szexelek!! Nem állatok vagyunk, akik nem tudnak uralkodni az ösztöneiken !!"

Egyrészt nagyon sokan tartanak fenn csak szexkapcsolatot, és szerelemröl, szeretetröl közben szó sincs, azaz nem mindenkinek szükséges ehhez.

Másrészt éppen az állatok nem szexelnek összevissza, hanem csak a párzási idöszakban azért, hogy utóduk legyen. Ez igaz, hoyg ösztön, de a legtöbb állatnak még ilyenkor sincs esélye párzásra.

A csak örömszertésre irányuló szex emberi tulajdonság!

2016. okt. 30. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint csak nekem nem menne már a szex közvetlenül válás előtt. Ha nincs is hercehurca, mégis kinyilvánítják, hogy már nem kívánnak együtt élni. Az együtt élésbe pedig a szex is beletartozik. Szerintem azért több az olyan ember, aki nulla érzelmekkel tud szexelni hosszútávon!!! Nem egyszeri alkalomról van szó, amikor nem is látják egymást soha többet. Lehet, hogy az egyiknek megy, de hosszútávon, szerintem akkor is bejön egy harmadik a képbe, amikor a másik fél talál olyat, akivel nem csak az érzelmek nélküli szex megy!

Szóval senkit sem akarok megbántani, de szerintem közvetlen válás előtt aktívan szexelni, kizárólag a testi szükségletek hiánytalan kielégítése!! Ezt neveztem állatiasnak. De érdekelne még több vélemény is!!

2016. okt. 31. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván, mint ember kedvelik, szeretik egymást, nincs gyűlölet, utálat, kedvesség van. Igy lehet szexelni, főleg a pasiknak szükséglet. 15 ev alatt jól kiismertek egymás igényeit, igy jo érzés lehet. Én igy tudom elképzelni, szeretet van és a másik testének tökéletes ismerete. De nyilván a szerelem lehetőségét nem akarjak maguktól megtagadni, igy válnak....
2016. nov. 1. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokan tartanak fenn szexkapcsolatot "barátság extrákkal" néven, ott nincs kimondottan szerelem, csak szimpátia, és van, akinek ez elég.
2016. nov. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!