Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan férfi köztetek, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi köztetek, aki pár év házasság után elvált (plusz már gyerek is van), mert a felesége szünet nélkül zsörtölődött, holott a házasság előtt teljesen más volt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért zsörtölődök én is állandóan? Én sem értrm csak rámtőr.. Tuti belőlem fakad, a tehetetlenségemből..
2016. okt. 26. 22:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig kettőn áll a vásár.

De azt biztos, hogy ha egy nő megalázva érzi magát, ha azt érzi, ő a házicseléd, a pasi meg éli világát, az egy nagyon fájdalmas, tehetetlen dühös érzést generál.

Sajnos nálunk is addig ment, hogy kijött belőlem a hárpia.Egy olyan oldalamat mutattam amiről én magam sem tudtam, hogy létezik.

És a vég mi lett? El lettem mondva egy ünneprontó hisztérikának, aki korlátozza a kedves pasiját a szabadságában-

Végül én léptem le. És pontosan ezért. Nekem nem kell olyan kapcsolat, ami kifordít önmagamból, és hárpiává változtat:-)

2016. okt. 31. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!