Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál honnan tudom meg az ügyvédrő, hogy valóban jó ügyvéd-e?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 09:36
1/8 anonim válasza:
Mások elmondása, kb ennyi. Nem az eredményből, vannak olyan helyzetek, ahol még egy top ügyvéd se tud semmit se tenni. Egy ügyvéd akkor jó ügyvéd, ha kihozza az adott helyzetből a maximumot. Ezt ne abba nézd, hogy a vége részedről mi lett, hanem hogy mi lehetett volna.
2/8 anonim válasza:
Jó emberismerőnek kell lenni. Vannak ügyvédek akiket még a többi ügyvéd is legszívesebben kitagadna mert csak a pénz érdekli őket és ott csalnak vagy vernek át ahol tudnak. A legjobb még mindig az ha meg tudtok egyezni a másikkal valahogy hogy ő is enged valamiben és te is engedsz valamiben.
3/8 Noblesse Oblige válasza:
Van az az eset, amikor elég átnyálazni a polgári törvénykönyvet és elmész, mintegy képviselve magad. Apám kidobott egy csomó pénzt ügyvédre, anyám nem akart foglalkozni bírósági ügyekkel így engem küldött el, én meg szépen egy délután megnéztem miben is áll a törvény mellettem, lejegyeztem elmentem egyedül. 3 tárgyalás után is nekünk adtak igazat. Pedig apám a legjobb ügyvédet fizette meg a városban.
4/8 anonim válasza:
Az a jó ügyvéd, amelyik próbál közös nevezőre hozni benneteket és jóban van a többi ügyvéddel. Csak akkor van esélyetek röviden megúszni. Persze akkor, ha van gyerek. Ha nincs, gyorsan lefuthat a dolog, habár vannak rafináltak, akik azt is évekig tudják húzni. És hiába van jó ügyvéded, ha a másik fél fog egy véresszájút, aki belevesz a perbe mindent, amit kimondasz. Ez esetben ők mindketten jól járnak, mármint az ügyvédek. A legjobban akkor jártok, ha megegyeztek magatok. Persze ha van pénz, akkor ellehet jutni erre az álláspontra 8-10 év után is...
5/8 Lekri válasza:
Üsd be a nevét a google-be és keress fórumot, ahol szó van róla. Talán mások leírják mik a tapasztalataik vele kapcsolatban.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. okt. 6. 14:09
7/8 edo16 válasza:
Sajnos sehonnan. Én is próbáltam érdeklődni, utánajárni, mégis jól beleválasztottam. Pedig még külön ajánlották is Vass Ildikót Debrecenben. Aztán már a végén hallottam, hogy volt más is aki szerint régen jó volt, de ma már sz*ik az ügyfelekre. Hát én is így jártam. Ennek isszuk a levét most a gyerekeimmel. Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki szerint olyan ügyvédet keress, aki igyekszik a tárgyalótermen kívül megegyezni a másik féllel, mert ott még több beleszólásod van. És Debrecenben csak Bazsóné bírónőtől óvjon meg az Isten.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de pesti vagyok. Mert az a debreceni bírónő mit csinál, hogy óvjanak tőle?
2016. okt. 24. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!