Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
8 év együttélés utàn 3 kislànnyal a pàrom besokallt ugymond,a napi rutin az hogy a rengeteg munka miatt nem tudtam vele annyit foglalkozni,végül oda vezetett hogy 30 évesen első làtàsra beleszeretett egy 25 éves az anyjàval élő piàs és elég hirtelenharagú féltékeny gyerekbe. Én 35 évesen itt leszek 3 lànnyal ami persze csodàs mert imàdom őkdt és értük teszek mindent,de nem làtom fényesen a jövőt. Volt pàrom nem igazàn anyatipus neki akkor jó a gyerek mikor neki kedve van ,ha nincs akkor hagyjàk békén. Rengeteget lehetne erről irni hogy miket művelt velük de kàr a szó,lênyeg hogy nem jó anya. Emellett nagyon önző önfejű és hihetetlenül hangulatember. 1 éve epilepsziàs .azóta àtfordult mégjobban. Kiharcolta hogy engedjem hogy talizgasson férfiakkal mert nem birja màr otthon a lânyokkal. Belementem hàtha segit. És ide jutottunk,maholnap költözik. Lànyokat közösen neveljük ezutàn is ahogy tudja kiveszi a részét. Amit nem értek hogy bőg hogy mennyire hiànyozni fogunk neki hogy azért boldog volt velem hogy a szexben is én mennyivel jobban passzolok hozzà....... Akkor minek megy el? Nekem màr ugy mint tàrs nem kellene mert igazàból ugy meg vàltozott hogy nem is ismerem. Sokszor depis sokszor kicsattan nem értem mi van vele. De ami a legrosszabb hogy érdekel aggódok érte szinte apai aggódàssal figyelem,mert tudom hogy nagyon kihasznàlható és ugy érzem vigyàznom kell rà. Hogy tudnék elszakadni tőle anélkül hogy a jó viszony ne romoljon meg? Köszi aki vàlaszol. Egy 35 éves apuka
2016. szept. 14. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi van mostanában némelyik nővel, de csak a közvetlen környezetemben két hasonló esetről tudok. Igaz, ott csak két gyerek van, de a lényeg ugyanaz.
2016. szept. 14. 11:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudod mi? Az internet a sok csevegő tàrskereső oldal ahol kiéhezett férfiak vàrjàk a nőket. Azok meg azt hiszik hogy anbyira csodàlatosak mert napi 20-30 levelet kapnak. Beveszik a kis fejükbe hogy ők jobbat érdemelnek mint ami van
2016. szept. 14. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Nőként sem tudom bele érezni magam a helyébe. Nincs valamilyen pszichés betegsége amiről nincs feltárva? Mert oké, hogy szürke hétköznapok miatt fásult lehet, de a gyerekeit is úgy ott tudja hagyni az nem igazán normális dolog, a szeszélyességéről nem is beszélve.

Azért mert valaki epilepsziás nem várhatja el a másiktól, hogy pasizzon.

Valami személyiség zavara lehet vagy nem tudom, pszichológus nem ártana, ha megvizsgálná. Nem vicc, elég labilisnak tűnik, a fiatal srác habitusa sem sok jót igér a jövőjükre nézve.

Közeli ismerősnél volt a nőnek 3-ik babánál szülés utáni durva depressziója, onnantól teljesen kifordult önmagából, többször öngyilkosságot próbált meg, majd végül sikerült neki...

2016. szept. 14. 12:02
 4/9 Költőnő? ***** válasza:
Sztem is depresszió. A dipol oldalak váltják egymást.
2016. szept. 14. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, én nő vagyok és az utóbbi két kapcsolatomban a férfi játszotta el az irántam érzett állítólagos óriási szerelem ellenére, hogy hopp, én mégsem téged akarlak...
2016. szept. 14. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem epilepszia mellett mániákus depressziós bordeline és skizofrén is a párod...
2016. szept. 14. 12:37
 7/9 anonim ***** válasza:

A mondanivalod utolso resze tortent meg velem,engem terhesen hagyott el a ferjem egy kisgyerekkel es a pszichologus nem ertette h miert azon bogok h mi lesz a ferjemmel ha veget er az uj nagy szerelme,vissza akar jonni es en mar nem fogom varni.Mintha lett volna meg egy gyerekem.

Azt mondta a pszichologus h az mar nem az en bajom,oldja meg.En erveltem h de ha ongyilkos lesz amikor radobben stbstb,azt mondta h van eleg bajom,azzal torodjek.Megfogadtam.

3.5ev telt el azota.Az exferjem el,jol van,csaladot alapitott a szeretojevel,de naponta felhiv a gyerekek miatt es igenyli h velem is beszeljen.Mi boldogak vagyunk massal,szereto csaladban cseperednek a gyerekeim.Ennyi a sztori.

Van most boven feladatod,valas,gyerekek lelkenek apolasa,ne vegyel meg egy "gyereket" a nyakadba,legyel jo apa,vond le a konkluziokat es talald meg ujra onmagad.Aztan majd tarsat is idovel.

A lathatas,gyerekneveles dolgot kozosen,kulturaltan szepen leszabalyozva meg tudjatok beszelni,a tobbi maradjon kulon.

Ahhoz h boldog legy massal,kell egy 2lepes tavolsag a zuros nejedtol.Tapasztalatbol irom.Marha nehez de nem vedheted meg mindentol,felnott ember.Majd segitik a baratai,csaladja,barki mas.Fel kell nonie es megoldani a sajat problemait.

2016. szept. 14. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden elismerésem azoké az embereké, akik gyerekkel is újra tudják kezdeni az életüket. Én még így is romokban heverek, hogy egyedül maradtam ... nem hogy még egy kisgyerekkel, nagyon nehéz lehet!
2016. szept. 14. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez nem biztos,hogy epilepszia. Lehet,hogy disszociatív konvulzió. A rohamok olyanok mintha epirohamok lennének de ez pszihés betegség. A kettőt gyakran keverik
2016. szept. 19. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!