Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Nőként sem tudom bele érezni magam a helyébe. Nincs valamilyen pszichés betegsége amiről nincs feltárva? Mert oké, hogy szürke hétköznapok miatt fásult lehet, de a gyerekeit is úgy ott tudja hagyni az nem igazán normális dolog, a szeszélyességéről nem is beszélve.
Azért mert valaki epilepsziás nem várhatja el a másiktól, hogy pasizzon.
Valami személyiség zavara lehet vagy nem tudom, pszichológus nem ártana, ha megvizsgálná. Nem vicc, elég labilisnak tűnik, a fiatal srác habitusa sem sok jót igér a jövőjükre nézve.
Közeli ismerősnél volt a nőnek 3-ik babánál szülés utáni durva depressziója, onnantól teljesen kifordult önmagából, többször öngyilkosságot próbált meg, majd végül sikerült neki...
A mondanivalod utolso resze tortent meg velem,engem terhesen hagyott el a ferjem egy kisgyerekkel es a pszichologus nem ertette h miert azon bogok h mi lesz a ferjemmel ha veget er az uj nagy szerelme,vissza akar jonni es en mar nem fogom varni.Mintha lett volna meg egy gyerekem.
Azt mondta a pszichologus h az mar nem az en bajom,oldja meg.En erveltem h de ha ongyilkos lesz amikor radobben stbstb,azt mondta h van eleg bajom,azzal torodjek.Megfogadtam.
3.5ev telt el azota.Az exferjem el,jol van,csaladot alapitott a szeretojevel,de naponta felhiv a gyerekek miatt es igenyli h velem is beszeljen.Mi boldogak vagyunk massal,szereto csaladban cseperednek a gyerekeim.Ennyi a sztori.
Van most boven feladatod,valas,gyerekek lelkenek apolasa,ne vegyel meg egy "gyereket" a nyakadba,legyel jo apa,vond le a konkluziokat es talald meg ujra onmagad.Aztan majd tarsat is idovel.
A lathatas,gyerekneveles dolgot kozosen,kulturaltan szepen leszabalyozva meg tudjatok beszelni,a tobbi maradjon kulon.
Ahhoz h boldog legy massal,kell egy 2lepes tavolsag a zuros nejedtol.Tapasztalatbol irom.Marha nehez de nem vedheted meg mindentol,felnott ember.Majd segitik a baratai,csaladja,barki mas.Fel kell nonie es megoldani a sajat problemait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!