Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál extrém követelés. Vegyek neki lakást ez reális?
Miből? Nem állunk úgy anyagilag, hogy megtehetnénk. A feleségem alkást követel. Szerintem vicc.
Mik a véleményetek? Kiharcolhatja? Vagy azt,hogy vegyek fel hitelt és úgy? Van erre lehetősége vagy joga? Sima alap fizetésből élünk 100ezer netto ö is én is.
Semmi joga ilyet kérni. A bíróságon körbe fogják röhögni. Esetleg, ha úgy egyeztek meg, hogyha van 1 lakásotok akkor az utána a Tied és ő nem kap belőle semmit. Talán.
De ennek semmi értelme nincs. Van egy olyan érzésem, hogy ez a nő keveri az amcsi pereket a magyarral.
Az örökölt lakáshoz sincs köze, nem hogy saját lakást kéne a se.gge alá tolnod. Mire fel!?
Mert eddig ingyen és bérmentve lakhatott nálad? Örüljön, ha nem kéred a lakbért visszamenőleg.
Senkit se érdekel, hogy ő mit követel, azt nézik, hogy mi jár. Viheti, amit hozott. Kézcsókom!
Lokott vagy az egesz rezsit kerd es lakbert is hiszen tied a lakas.
Ajanlom mond fel a kabel tv vagy a parabolat tul sok szappant nez az asszony
Meg o ker hahaha
eddig a rezsi felét kértem. Ha elválunk utána lakbért is kérek. De mi van ha nem akar fizetni? Váláskor ezt bele lehet foglaltatni? Vagy ha nem fizet, hogy teszem ki?
Itt él az elözö kapcsolatából is a fia 18éves, akit nem csipázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!