Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a nejem mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a nejem mindent akar?

Figyelt kérdés
Most lesz a második tárgyalásom.Az elsőn megegyeztünk neki marad a ház vagyis a gyerekek nevére lemondok,erről tudni kell hogy írásos nyilatkozat készült. 8 milliós a ház értéke,3 millió hitel van a többi úgyebár feleződik így a részem 2.5 millió.DE mostanra már másképp beszél...azt akarja hogy fizessek gyerektartást is ,meg az otp felét is,és persze a ház is ővé maradjon.
2010. ápr. 21. 00:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
1%

tehát, ha jól értem: férj, aki építi, plusz mást is dolgozik: joga van a házhoz, nő, aki gyereket szül, takarít, főz, most, stb: semmihez sincs joga, CSAK akkor, ha emelett még elvállal egy nyolc órás munkát is.

jól értem?

2010. ápr. 21. 07:49
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem úgy értik, hogy a gyerekek születése ELŐTT csak háztartásbeliként lézengő nők nem annyit visznek a házba mint amennyit a férfi. Több ilyen női ismerősöm is van, hogy évekig nem találnak (vagy nem is keresnek) munkát.
2010. ápr. 21. 07:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ott az igaz, de nekem a feleség egy "ha lúd , legyen kövér" típusú nő,akinek szinte természetes hogy elhúzza a férjet a házra is. Persze , szegény ma.rha meg fizesse a hitelt is rajta, meg még ygerektartást is.... Eze gy valamikori házasság utószele. Én nem tudom....sosem szeretnék elválni a férjemtől, de tisztelem, becsülöm őt annyira hogy eszembe sincs a talajt kihúzni alóla. (vagy nem mindenki szeretetből házasodik, naiv vagyok?) Kérdező! Ne hagyd magad! Hitel meg még gyerektartás?!
2010. ápr. 21. 08:08
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez a nők bosszúja szokott lenni,ha másképp nem megy, akkor padlóra küldöm anyagilag az illetőt. De láttam én már azt is nem egyszer, hogy apu megcsalta anyut és az elég nagy vagyon 1/20-át sem kapta anyu, mondván, hogy 10 évig GYES-en volt a 4 gyerekkel és addig nem dolgozott. De akkor miért nem maradt apu a gyerekekkel otthon? Sztem ebből nem lehet kiindulni, hogy egy nő otthon van gyereket nevelni (GYED, GYES-re gondoltam), mert akkor az a munkája. Meg kell osztozni a vagyonon fele-fele arányban, de attól még gyerektartást is kell fizetni. Ha a vagyont egyedül a nő viszi, akkor ne kapjon gyt-t.
2010. ápr. 21. 08:26
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a kérdező neje kicsit túlzásba esett. Az írásos nyilatkozatban lefektettétek, hogy a ház rád eső részéről úgy mondasz le, hogy x ideig cserébe nem fizetsz gyermektartást? Mert ha nem, akkor erősen gondban vagy. Egyébként pofátlan és túlzó amit a feleséged kér. Gyakorlatilag azt várja tőled, hogy a fizetésed 80 %-át add le neki, a maradék 20-ból meg halj éhen. Mert te fizesd a lakás hitelét ahol ő él, fizess gyermektartást és még fizess magadnak albérletet, rezsit és persze próbálj továbblépni. Nem tudom, hogy fordított esetben neki hogyan esne ez az egész.

Egyébként itt nem arról van szó, hogy a kérdező sajnálja a gyerekeire a pénzt, hanem egész egyszerűen nem fog tudni ennyi mindent fizetni ha csak nincs lényegesen magasabb keresete mint az átlagnak. Hiába vagyok nő, de felháborítónak tartom az ilyen viselkedést. A vesédre még nem nyújtotta be az igényét, kedves kérdező?

2010. ápr. 21. 08:30
 16/27 anonim ***** válasza:
mi lenne ha megvárnátoka kérdezőt, hogy elmagyarázza normálisan, mielőtt még konkrét mitológiát találtok ki erre a két mondatra, amit idehányt?:D
2010. ápr. 21. 08:38
 17/27 A kérdező kommentje:
A gyerektartás fejébe mondtam le a házról.és minden ingóságról mert a nejem ezt kérte,természetesen ha lejár a rámeső rész összege utána fizetnem kell a gyerektartást..de ez nem azt jelenti hogy most nem gondolok a gyerekekre de ezt nem részletezem.a viselkedése a kandúr megléte után változott meg aki persze oda is költözött!De nem tudtam ennyi jó akaró nő él Magyarországon akik simán tacsra vágnának egy ffit...tisztelet a kivételnek
2010. ápr. 21. 08:49
 18/27 anonim ***** válasza:
úgy tudom, ha lemond a házrészéről a gyerektartás fejében, akkor már nem kell fizetnie, hiszen azért adta a házrészét.
2010. ápr. 21. 08:57
 19/27 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném,ha eladatom a házat és utána tisztázom a rámeső részből a gyerektartást mivel ezt megtehetem hogy nagyobb összeggel megváltom a kötelezettségem.De kérdem akkor ki jár jól ki kivel b@szot ki....akkor lennék igazán gerinctelen mindenki szemébe.De ez most fordítva van érzésem szerint de mivel hogy a NEJEM vagyis NŐ megteheti.
2010. ápr. 21. 08:58
 20/27 A kérdező kommentje:

03:36 válaszoló!

Nagyon tetszik amit írtál:)Azt mondod olyan után fizessek otp-t is amiről lemondtam és nincs semmi közöm hozzá??

Eennyi erővel add meg a címed neked is küldhetnék egy bizonyos összeget hisz akkor már nem teljesen mind1?

De megkérdezném tőled ha lemondtam a házról ingósággal együtt,mellette fizessem az otp-t a gyerektartással akkor nekem valójába mi jár??a szám??

2010. ápr. 21. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!