Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok levegőnek nézne amikor megsértitek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 22:47
2/7 anonim válasza:
Levegős jegyem van, úgyhogy már megszoktam.
3/7 anonim válasza:
"levegnék", hat ezen jot nevettem, koszi :DDD
4/7 anonim válasza:
Próbáltál már bocsánatot kérni, miután megsértetted?
Esetleg ha már elég jól ismered, ne sértsd meg. Bár vannak olyan mondatok, amikről tudhatod egy idegen esetén is, hogy sértő, ezeket meg ne használd.
Probléma megoldva.
Ha bocsánat kérés után duzzog, akkor hagyd.
Az se mindegy, mivel sértetted meg, van amikor indokoltnak érezném én is, hogy az életben többé nem szól hozzád.
5/7 anonim válasza:
Behúznám fülem-farkam, és sűrűn kérnék bocsánatot! Ha már ott kezdődik, hogy "miután megsértettem". Tetszik érteni?
6/7 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolatok...
Az egyik sérteget a másik duzzog, a kommunikáció pedig valami ritka pokémon.
7/7 omba válasza:
Visszafogott, intelligens reakció.
Minek sérted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!