Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély lehet rá, hogy az apukánál helyezik el a gyereket?
Nagyon jo eselyei vannak az apukanak, foleg, hogy a vedono es az asszony tulajdon anyja az apuka mellett all.
Kerdes csak, hogy tudja majd megoldani a gyerek felugyeletet, ha 3 muszakban dolgozik?
Így, hogy több támogatója van, köztük a védőnő, akinek tényleg van szava..
Rengeteg esélye van.
Az apáknak általában kicsi az esélyük, de egy ilyen ótvar nő ellenében azért lehet.
Az ügyvéd az fontos, a védőnőtől is jó lenne valami feljegyzés féle, a gyámügy meg környezettanulmánya a kislány új helyéről is jól fog jönni.
Romak... Jo helyre csinalt tesod gyereket.
Azok nem fogjak adni a gyereket, a szukseges minimumot megadjak neki, mert kulonben elvennek toluk, de nekik a gyerek penzforras, kizart, hogy odaadjak.
Ja, es az ilyen zsivanysagokat, vagy ahogy a facen irjak "rafinaltsag szemeiben" nem kell benyalni, mint koltsd a gyerekre a penzt aztan jo az. Pf... jol megszivta tesod ezekkel. Mindenrol legyen papirja, hogy fizet- utalasok stb.
Es most szomoru, de szerintem jobb, ha elfelejti a kislanyt, mert sose fogja maganak megnyerni es az elete ramegy a fajdalomra, nem lesz normalis parja, csaladja. Ezek meg tutifix ellene nevelik majd a gyereket es sajat hasonmasukra, azt az ertekrendet fogka kepviselni a gyerek.
Ha most nem adjak neki, "kosz volt, de rendezett a gyerek" talan kuzjon meg egy ideig kb. felev, aztan a sajat erdekeben alljon odebb, mert el fogja pocsekolni az eletet es nem lesz boldog.
Nagyon sajnalom tesodat. Probaljon meg azert kuzdeni a kislanyert, de ha nem megy, ne aldozza ra az eletet.
Sot az is lehet jobb lenne, ha nem fizetne mindig pontosan, nehogy egy ido utan mivel jol fizet tobbet koveteljenek, tiszta "rafkos hercegnok" ezek. 😂
A birosag ugyse tud csinalni semmit, ha fizetesi hajlandosagot mutat akar egy ezres. (apukamon ezert nem lehetett semmit behajtani)
Regen en is tolerans voltam veluk, mert volt egy nagyon jo baratnom gyerekkent, aki felig cigany volt, meg egy eros gimiben egy roma felsos srac, aki allitolag nagyon okos volt, nekem csak annyi tunt fel, hogy tiszta, rendes es tisztelettudo.
Viszont felnottkent kikerulve a nagyvilagba megtanultam, hogy a fentiek az elenyeszo kivetelek voltak, es a romakat, ha lehet nagy ivben kerulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!