Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apanak milyen jogai vannak abban ha en külföldre akarom a kislanyunkat kivinni?
Figyelt kérdés
Egyedüli gyamja vagyok a kislanynak,az apaval soha nem hazasodtam össze!Az adossagaim rendezese miadt külföldre kellett mennem dolgozni,es a kislanyt az apanal hagytam.Az eletem mostanra rendezödött,az az 2-evembe telt,es most szeretnem a kislanyomat magam mellet tudni!Ha volt mar igy valaki,vagy csak hasonlo helyzetben,kerem irjon!!! Mit tud tenni az apa? es megtudja-e akadalyozni a kislanyom elhozatalat?A kislanyt ez idö aladt is rendszeresen latogattam,es tamogattam!2008. szept. 29. 06:56
11/14 anonim válasza:
Ja !A bíróság azt fogja nézni,hogy Te vagy a gyámja!És apa szegi meg a megállapodásotokat.A bíró a jog mellett van,nem szentimentális dolgokon filózgat.Az utolsó hozzászoló voltam.
12/14 anonim válasza:
Útlevelet is lehet csináltatni,csak a bírósági határozat kell,hogy a gyerek (ek)az adott szülőnél vannak elhelyezve.Ne terjesszünk már mindenféle tévhitet.mmég mindig az utolsó.
13/14 anonim válasza:
De azért csak jó volt, hogy valakire rábízhattad! Ha ennyire rossz körülmények vannak a gyerek apjánál, akkor normális anya nem adja oda, akármi is van. Nem igaz, hogy más megoldás nem volt. Ilyen nincs. Csak akarni kellett volna.
14/14 anonim válasza:
Hat eleg sok itt a talalgatas, szerintem nem lettel okosabb, majdnem hogy felesleges is egy ilyen osszetett, nem egyszeru kerdest itt feltenni.
Menj el egy ugyvedhez es o pontosan megmondja neked hogy mit tehettek hogy mindenkinek jo legyen meg hat a jogaitokat ! Ha te a gyamja vagy a kislanynak akkor nem ismeretlen hely neked a gyamhatosag sem. Ok is megmondjak neked a valaszt!
Remelem minden jol alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!