Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye túlteszem majd magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye túlteszem majd magam rajta? Ugye egy ilyen pasiért "nem kár"?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar kötődöm az emberekhez, hamar lesze szerelmes. Beleszerettem a tanáromba, aki 28, én 22. Neki barátnője van, 4 hónapig leveleztünk, találkozgattunk, kvázi a szeretője voltam. Minden alkalommal megbeszéltük,h ezt abba kell hagyni. De ő is belém zúgott. Az a baj, hogy egy töketlen gyáva alak, ezt ő maga is mondta. Folyton többértelmű dolgokat mondott, amiket korábban mondott, azzal teljesen ellentétes dolgokat mondott később. Legutóbb mondtam neki, hogy válasszon, mert így a bnőjét megalázza, engem meg leköt, mert várok rá. A csajjal akkor szakítana, ha ő is akarna, de a lány könyörög neki, hogy ne hagyja el. Ő meg azt mondja, hogy nehezen iktat ki embereket az életéből, és bár lehet már csak 1-2 év van ebben a kapcsolatban, de akkor sem lehet így dönteni, hogy kész vége. Én mondtam, hogy jó, nem értem meg őt, de elfogadom a véleményét, akkor viszont én kiszállok. Megbeszéltük, hogy többet nem írunk, még aznap írt egx mailt, amiben egy elköszönő dalt küldött.Az elején még úgy indult, hogy csak szex kapcsolat, mert ő nem hisz a hűségben, és ki akarja próbálni a lehetőségeket, ezt utólag persze úgy adta elő, hogy jaj beszél ő mindent összevissza. Ami igaz, mert egy nagyon fura pasi, nem egyértelmű, a semmiről képes lelkizni. Saját elmondása szerint is egy érzékeny, lelkizős, gyenge gyáva valaki. Én már erre nem reagáltam, ugye esélytelen itt már bármit is tenni?

Ha szeretne annyira, vagy ksőbb rájönne erre, úgyis keresne anélkül, hogy én bármit teszek? Próbáljam elfelejteni igaz és lépjek tovább? Vagy, ha még esetleg keres, se reagáljak ugye?

2010. ápr. 16. 07:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Tökéletlen és gyáva" emberekkel nem kell foglalkozni. Ez az ember osem fog téged felvállalni, mellette sosem lennél boldog. Teljesen egyértelmű, hogy a pasi nem fogja otthagyni a barátnőjét, viszont tetszik neki, hogy van egy naiv és szerelmes lány, aki tálcán kínálja magát neki ahányszor csak őurasága kívánja.

Úgyhogy szerintem jól tetted, hogy szakítottál, én a későbbi megkereséseire nem is reagálnék.

2010. ápr. 16. 11:23
 12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igazatok van. jobb ez így, mert az eszemmel tudom, hogy mégha engem választana sem illenénk össze. bizonyos alap dolgokban nagyon máshogy gondolkodunk és ez hosszú távon csak rossz lenne, most még tart a szerelem, de előbb vagy utóbb az elmúlik és akkor csak zűrös lenne a kapcsolat. és ha ezt már az elején látom, ha már az elején tudom, hogy bj van, az később csak rosszabb lenne. idővel majd elmúlik a fájdalom ugye? csak olyan rossz egyedül lenni, egyedül aludni:( de inkább akkor egyedül, mint egy rossz felemás kapcsolatban...
2010. ápr. 16. 12:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért, amúgy nem alszol egyedül? :) Mármint a "barátod" úgyis a barátnőjével alszik, nem?

Amúgy tipikus eset. Én is átestem ezen, amikor annyi idős voltam mint te, tudom, min mész most keresztül. Nehezen teszi túl magát az ember rajta, főleg, ha szerelmes. Nekem ez a módszer vált be: otthagytam, és utána egy megkeresésére se reagáltam, szóba se álltam vele. Még 1-2 évig keresett utána, anyámat hívogatta (aki amúgy az egészről semmit sem tudott). Utána lecseréltem a telefonszámomat, hogy véget vessek a zaklatásnak. Nem bántam meg. Azzal az emberrel soha nem lettem volna boldog, örökké folytatódott volna a szánalmas macska-egér játék. Most 29 éves vagyok, 4,5 éve boldog kapcsolatban élek egy tisztességes FÉRFIval. Az egykori farok (mert ezt másnak nem lehet nevezni :)) ott hagyta az akkori barátnőjét egy újabb lányért (akivel előtte szintén megcsalta az előzőt). De szerintem az új csaj se járt jól, őt ugyanúgy megcsalja majd.

2010. ápr. 16. 12:59
 14/20 A kérdező kommentje:

köszi neked is, jó volt olvasni, hogy más is volt ilyen helyzetben és túl lehet vészelni.

11:11es, akinek a nővére volt ilyen szituban, leírnád nekem pontosan, hogy erőt meríthessek belőle?:)nagyon megköszönném.

2010. ápr. 16. 13:53
 15/20 A kérdező kommentje:

még valami:

arra gondoltam, talán megnyugodnék, ha mindent kiírhatnék magamból. ha leírnám neki, hogy egy lehetőséget szalasztott el, mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk mindenben(ezt ő is mondta) és ha ennek ellenére nem akar engem, magára vessen. vagy ez kb könyörgésnek minősülne?

2010. ápr. 16. 16:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem írnék neki,sőt. Igyekeznék minél hamarabb elfelejteni,mindenféle kapcsolatot megszakítani vele. Ne írj neki,legyen egy kis büszkeséged. Találsz mást idővel! Minden jót neked! :)
2010. ápr. 16. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy sort se írj neki! Teljesen felesleges ilyeneket csinálni, mert ezzel csak megnehezíted az elvállást. Tegyük fel, hogy te megírod a levelet, ő erre felhív, találkozóra invitál, te elmész, hogy "tisztázzátok a dolgokat", de mivel szerelmes vagy, ott helyben úgysem tudsz tisztán gondolkodni...

Sejted, mi lenne a vége?

Egyszóval szerintem egyrészt jól látod, hogy nem illenétek össze, jól látod, hogy az illető egy féreg, jól tetted, hogy otthagytad. Ő is tudja nagyon jól, hogy mit vesztett, anélkül hogy ezt elmondanád neki: egy odaadó szexpartnert, aki ugrik minden rezdülésére. Hidd el, hogy nem jelentettél többet neki, akárhogy bizonygatta, hogy szerelmes beléd. Nem az.

Egyszóval semmi levél, semmi "tisztázó beszélgetés", semmi "pusztán baráti" összejövetel! Felejtsd el egy életre a pasit, ne kommunikálj vele! Tudom, hogy most nehéz, de ha tovább kínzod magad, az több sérüléssel fog járni.

2010. ápr. 16. 17:45
 18/20 A kérdező kommentje:

jó, nem írok neki.

amúgy az utolsó emailben azt írta, hogy erre ne válaszoljak neki, csak egy utolsó számot küld. nem tudom, vajon ez ilyen betető duma, hogy persze ne írjak, de igazából azt akarja, hogy igen és folytatódjon minden, mint eddig?

2010. ápr. 16. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:

A 11,11-es vagyok!Hát most meg fogsz lepődni!ugyanis nem vagyunk egy korcsoport a Nővérem most 48éves.De hidd el,hogy az érzések,a vonzalom ebben a korban is lehet ugyanolyan erős mint huszonévesen.Szóval a Nővérem egy pokoli,szörnyű házasságból menekült el a gyerekével(kb 10 éve)a semmiből építette fel újra önmagát,az életét.Aztán jött egy férfi akivel sokat beszélgetett,később csodálatos napokat,éjszakákat töltöttek együtt.Csak volt egy zavaró dolog,a Férfinak volt egy másik kapcsolata is,egy "pártfogolt" fiatalabb nő 2 kisgyerekkel.A Férfi azt mondta: nem hagyhatja éppen most cserben azt a nőt hiszen nem rég vált,muszály támogatni stb.Megbeszélték,hogy ez így nincs rendben,nővérem kilép!De a férfi újra és újra megjelent és a Nővérem újra és újra elolvadt Tőle 2,5 év telt el így.Aztán sikerült a Nővéremnek végre az eszére hallgatnia és következetesnek maradnia,de tény,hogy szenvedett!2éve bemutatták a jelenlegi párjának(akinek a felesége meghalt és eszében sem volt egy újabb kapcsolat)azonnal egymásba szerettek!Nővéremnek 3 héttel később hirtelen elkellett távolítani a méhét,petefészkét,előtte el akarta küldeni...a párja nem hagyta el,sőtt végig ott ült az ágya melett,a kórházból az Ő lakásába vitte,Ő ápolta.Azóta a Nővérem szárnyal,boldog az élete teljesen megváltozott,együtt dolgoznak és élvezik minden együtt töltött pillanatot:-)))!!!

Az előző férfi össze költözött a 2 gyerekes anyukával,de úgy 1éve azt mondta nekem,hogy ha vissza csinálhatná nem így döntene!De jól van ez így!!!

Járj nyitott szemmel,ne keresd(!) és egyszer csak szembe fog jönni veled az a másik akivel kölcsönösen megérdemlitek egymást!!!Én ezt kívánom!!!

Mindjárt még írok magamról is,talán az Én történetemből is erőt meríthetsz:)

2010. ápr. 17. 12:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Az Én történetem!22éve összejöttem életem nagy szerelmével(18 évesek,osztálytársak voltunk).Nekem Ő volt az első, mindent elsöprő,elég sok mindent elnéztem neki.1,5évvel később szakítottunk egy másik lány miatt.Én egy másik fiú vállán vigasztalódtam aki a tenyerén hordott,mindent megkaptam amit a nagy Ő-től nem.De hiába a szerelem az szerelem!Vissza mentem a nagy Ő-höz.22éve vagyunk/voltunk együtt.A házasságunk megromlott,már évek óta csak a gyerekek miatt voltunk együtt.Pánik beteg,depis lettem...de nagyon.Január elején végre kimondtam,hogy"váljunk".Lelkileg padlót fogtam!Február végén...láss csodát!...szembe jött velem az a 20 éve nem látott ember!Ő megismert,én már alíg!Ő most is segítő kezet nyújtott,hipnoterápiára hordott,talpra állított,reményt adott,naponta msn-ezünk,erőt ad,hogy végig tudjam csinálni a válást 2 gyerekkel!Ő 5éve lépett ki egy hosszú kapcsolatból,azóta talpra állt,egyenesbe jött!Messze lakunk egymástól,nem tudom,hogy lesz a barátságnak folytatása,de jó,hogy van nekem!!!
2010. ápr. 17. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!