Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye túlteszem majd magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye túlteszem majd magam rajta? Ugye egy ilyen pasiért "nem kár"?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar kötődöm az emberekhez, hamar lesze szerelmes. Beleszerettem a tanáromba, aki 28, én 22. Neki barátnője van, 4 hónapig leveleztünk, találkozgattunk, kvázi a szeretője voltam. Minden alkalommal megbeszéltük,h ezt abba kell hagyni. De ő is belém zúgott. Az a baj, hogy egy töketlen gyáva alak, ezt ő maga is mondta. Folyton többértelmű dolgokat mondott, amiket korábban mondott, azzal teljesen ellentétes dolgokat mondott később. Legutóbb mondtam neki, hogy válasszon, mert így a bnőjét megalázza, engem meg leköt, mert várok rá. A csajjal akkor szakítana, ha ő is akarna, de a lány könyörög neki, hogy ne hagyja el. Ő meg azt mondja, hogy nehezen iktat ki embereket az életéből, és bár lehet már csak 1-2 év van ebben a kapcsolatban, de akkor sem lehet így dönteni, hogy kész vége. Én mondtam, hogy jó, nem értem meg őt, de elfogadom a véleményét, akkor viszont én kiszállok. Megbeszéltük, hogy többet nem írunk, még aznap írt egx mailt, amiben egy elköszönő dalt küldött.Az elején még úgy indult, hogy csak szex kapcsolat, mert ő nem hisz a hűségben, és ki akarja próbálni a lehetőségeket, ezt utólag persze úgy adta elő, hogy jaj beszél ő mindent összevissza. Ami igaz, mert egy nagyon fura pasi, nem egyértelmű, a semmiről képes lelkizni. Saját elmondása szerint is egy érzékeny, lelkizős, gyenge gyáva valaki. Én már erre nem reagáltam, ugye esélytelen itt már bármit is tenni?

Ha szeretne annyira, vagy ksőbb rájönne erre, úgyis keresne anélkül, hogy én bármit teszek? Próbáljam elfelejteni igaz és lépjek tovább? Vagy, ha még esetleg keres, se reagáljak ugye?

2010. ápr. 16. 07:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan próbálj meg tovább lépni. Tipikus férfi duma: a téged szeretlek, de nem tudok kilépni, vagy jobbat érdemelsz, de nem tudok nélküled élni. Nem kell mindent elhinni amit mondanak.

Én szerencsére nem vagyok ilyen lelkizős. Én is hamar szerelmes leszek, de hamar túl tudom tenni magam a szakitáson.

Nehéz lesz, de tedd túl magad rajta. Azt nem ajánlom, hogy ne reagálj a megkereséseire, mert akkor még tovább fog zaklatni. Próbálj meg kemény lenne, és megmondani hogy vége. Felejtsen el.

2010. ápr. 16. 08:02
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Még fiatal vagy. Majd ha idősebb leszel, mosolyogsz ezen a kérdésen.

A foglalt férfiak tipikus módszere: e-mail, SMS, majd randik, titkos, izgalmas. "A párkapcsolatom rossz, a végét járja". Mikor a szerető elunja ezt, (mert elunja, bár előre tudta, hogy FOGLALT pasival kezd!) akkor ultimátumot ad: ő vagy én. Erre a pasi TERMÉSZETESEN a feleséget/barátnőt választja, esze ágában se volt a szeretőt választani soha. Ezt általában előre meg is mondják. És komolyan is gondolják. Tehát szerető lehetsz, bármeddig, amíg az neked megfelel, de ne várd, hogy lecserélje rád a kapcsolatát.

Ez a megcsalások 99%-ában így zajlik, mint egy előre megírt forgatókönyv.

A nők meg abban reménykednek, hogy ők lesznek az 1%, akik kedvéért elhagyja a párját a pasi. Igen, létezik ilyen, 1%.

2010. ápr. 16. 08:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele,jobb lesz őt elfelejteni. Hisz ő maga is bevallotta,hogy egy gyáva alak. Ha iagazán szeretne,akkor már tudott volna dönteni,de így kényelmes neki. Ha ír,ne reagálj rá. Találsz sokkal jobbat. 21/L
2010. ápr. 16. 08:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lépj tovább és felejtsd el az egész dolgot! te magad mondod, hogy érdemes lenne-e lekötnöd magad valakihez, aki nem akar téged teljesen! ráadásul, ha elhagynád a bnőjét, akkor te bele mennél egy olyan kapcsolatba, ahol tudod, hogy a párod meg fog csalni, mert ő nem hisz a hűségben. Más részről, soha nem értettem meg az olyanokat, mint te! nem értem, hogy miért kellett vele közelebbről megismerkedni, miért teszed tönkre egy számodra ismeretlen lány életét?? persze, nem az én dolgom kérdőre vonni téged, csak elgondolkoztató... nah, de a lényeg, hogy felejtős ez a pasi. biztosan akadna neked más is, aki értékelne is valamennyire.
2010. ápr. 16. 08:08
 5/20 anonim ***** válasza:

Ez a pasi felejtős én mondom neked!

Hagyd, lépj tovább nem éri meg időd fecsérelni az ilyen aljasokba akik a nők érzelmivel játszanak!

És mi az hogy nehezen iktat ki embereket az életéből, és bár lehet már csak 1-2 év van ebben a kapcsolatban,ha már nem szereti a csajt úgye mert ha szeretné nem tartana szeretőt akkor dobja ki nem 1-2éven belűl hanem rögtön ja de gondolom ez csak egy kamu, mert úgye ő se hülye!

Szeres ki belőle nem szabad és ha ő megy hozzád oda hogy na folytassuk mert szeretlek akkor sem!Később úgyis te lennél az áldozat!Ha ezzel a lánnyal megtette hogy tartott téged akkor melleted is megtenné!Ő egy ilyen ember semmibe veszi a nőket!

Fiatal, szép okos lány lehetsz, találsz te ezerszer jobbat!

De persze hallgass a szivedre nehogy később megbánd!

Minden jót!

2010. ápr. 16. 08:38
 6/20 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok ! jelért csak 3adjára írtam!
2010. ápr. 16. 08:39
 7/20 anonim ***** válasza:
A fene a jó dolgát ennek a tanár úrnak! Felejtős ez a pasi, de nagyon! Ne ragaszkodjál hozzá, rapszodikus természetű olyan mint a mostani áprilisi időjárás, egyikszer süt a nap, másszor meg jégeső zúdul ránk. Ebben a kapcsolatban csak vesztes lehetel. De ő meg egy bunkó marad! Tanúlj, végezd el a sulit, közben meg ismerkedjél más srácokkal. Remélem te is erre hajlassz!
2010. ápr. 16. 08:48
 8/20 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen pasival két éve. Majdnem a mi történetünket írtad le, csak ő végül otthagyta a barátnőjét. De két hónap múlva visszament hozzá és a mai napig együtt vannak.
2010. ápr. 16. 08:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez pasi?! Egy nyivákolós, döntésképtelen, idióta. Felejtsd el, és lépj tovább, lelkizzen valaki mással, meg nyavalyogjon másnak az elb*sz*tt kis életéről.
2010. ápr. 16. 09:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Fordíts neki hátat és vissza se nézz!A Nővérem dettó ugyanezt csinálta végig.2,5évébe telt mire végre ott tudta hagyni.Most egy nagyon boldog kapcsolatban él már 2 éve,egyszerüen imádják egymást!A férfi?hát...nem tünik túl boldognak,de az már az Ő baja!Neked is hasonló jót kívánok!
2010. ápr. 16. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!