Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Még házasok vagyunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még házasok vagyunk, de eljegyezte párját. Most mi?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve külön vagyunk a (még) férjemmel..

De megtudtam hogy eljegyezte párját..

Ezzel nem is lenne gond.. Csak hogy

Eddig még a papírokat sem adtuk be.. Én külföldre mentem dolgozni, kértem hogy intézkedjen, alig egy hónapja kérdeztem rá hogy mi újság, az volt a válasz ma hogy még nem jutott oda..

Most épp én keresek ügyvédet, hogy elinduljon az procedúra..

Ti hogy élnétek ezt meg?

2016. júl. 8. 15:00
1 2
 1/11 MilitaryTurtle ***** válasza:
100%
Sehogy, nem érdekelne.. :-)
2016. júl. 8. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem izgatna,intézném a papírokat,hogy mielőbb vége legyen.
2016. júl. 8. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem már nem érdekelne, hogy mit csinál, csak válasszanak el minél hamarabb. Az, hogy nem intézkedett nem arra utal, hogy akar még veled lenni, hanem, hogy baromi lusta, mint a dög.

A másik nőnek nem említette, hogy egyébként még papíron házas? Mert ha igen akkor a csaj is mondhatná neki, hogy csináljon valamit.

2016. júl. 8. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:

A nő is tudja jól hogy házasok vagyunk.. Mert a papírok másolatát a nő email-jére kellett küldenem, hogy kinyomtatva beadhassák..

A férjnek nincs semmi netes elérhetősége...

2016. júl. 8. 15:09
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Tavasszal lett hivatalos a válásunk, nyár végén újranősült. Ráadásul barátnőm volt a nő. Vannak ilyen férfiak. Ez van.
2016. júl. 8. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
mi a probléma? Nem teljesen értem... hogy eljegyzett mást és ez téged zavar? Szerintem hagyd a francba, ha nem érdekli mit gondolsz...
2016. júl. 8. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Most mi a kérdésed célja?

Nyilván ha másfél éve külön vagytok és eljegyzett valakit, az már nem rád tartozik. Az, hogy nem adta be a válási papírokat, az most inkább az ő érdeke, hogy mielőbb megtegye, de túl lusta hozzá. Gondolom nem véletlenül szakítottál vele.

Ha lehetőséged van rá, akkor intézd el te, de ha nem, akkor majd ő elintézi, ha valóban házasodni akar az új nővel.

2016. júl. 8. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne,az ő dolguk hogy mit csinálnak!Amúgy nincs abba semmi hogy még házasok vagytok de eljegyzett mást
2016. júl. 8. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogy látod, neki nem olyan eget verően sürgős a válás.

Majd az lesz, ha nősülni akar.

Miben befolyásol ez téged, hogy eljegyezte a párját?

2016. júl. 8. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont letojnám, ez ilyenkor már tényleg csak papírmunka. Lehet, hosszú eljegyzés lesz, nem sietnek vele, de ez nem az én gondom. Ha én is házasodni készülnék, főleg rövid időn belül, akkor persze zavarna és siettetném a válást.
2016. júl. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!