Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dühből írodott egy papír a lakás lemondásról, a váláskor meglehet torpedozni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 10:48
2/13 anonim válasza:
Most már kellene mi... Anyagiasság...
3/13 anonim válasza:
Nem. Kiveve ha van valami elmebetegseged es nem vagy cselekvokepes. Aki duhbol ilyet csinal annal az nem is eselytelen.
4/13 anonim válasza:
Szerintem az a papir nem szamit hivatalosnak. Ugyved elott tortent?
5/13 anonim válasza:
"dühből írodott egy papír" Akkor az egy csodapapir. Csak ugy saját magátol irodott. Nem hiszem, hogy megtorpedozodik.
6/13 anonim válasza:
#5 ha egy papír csak úgy megíródhat magától, akkor simán meg is torpedózódhat! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt úgy gondoltam, hogy felhúztak, s írtam egy papírt, hogy lemondok a lakásról.Csak házon belül,semmiféle hivatalos személy nem volt jelen.De be lett adva a válóper, s nem tudom, hogy a bíróságra is be lett-e küldve?!
2016. júl. 4. 14:04
8/13 anonim válasza:
Ha "be lett adva a válóper", akkor fogadj meg egy kompetens válóperes ügyvédet: ő majd megválaszolja ezt a kérdésedet (is). Ezen a ponton már nem a gyakorikerdesek.hu-n adott válaszok a mérvadóak.
9/13 anonim válasza:
Ha lemondtál a lakásról papíron, tanúkkal aláíratva, akkor rá fogsz jönni arra, hogy milyen súlyos következményekkel jár az, ha valaki dühből írogat "papírokat", és azt hitelesíti is tanúkkal. Ha nó tanualáírás, nó para.
10/13 anonim válasza:
Általában, a hülyeség sokba kerülhet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!