Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjemmel válunk, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel válunk, van egy gyermekünk. A férjem a bejelentett jövedelméről hozza a kereseti igazolást, ami 64800 Ft, de valójában ennek a dupláját kapja kézbe, viszont csak annak a 20 %-át hajlandó fizetni. Azt mondja, nincs bizonyíték. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kollégákat hiába hívok be tanúskodni, ők sem vallják be a kézbe kapott fizetést. Nagy cégnél dolgozik, a munkáltatója se vall maga ellen természetesen. A kicsi még 1 éves, én Gyed-en vagyok és 57 500 Ft-ot kapok, tehát tényleg szükségem lenne a valós jövedelmének legalább a 20 %-ára.
2010. ápr. 13. 18:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

8:33-as

Te biztos magadból indulsz ki, lehet, hogy veled lehet szép szóval valamire jutni!!

De!! SOk férfi egyszerűen nem képes felfogni olyan dolgokat, amit ő nem akar!!! Ismerős az ilyen! Azzal csak így lehet bánni. Eleve ott kezdődik, hogy minek pazaroljam a szép szót egy ilyen taplóra, aki már eleve úgy áll a dologhoz, hogy nem akar fizetni a SAJÁT GYEREKÉNEK! Milyen ember az ilyen könyörgöm???

Igen, meg kell vizsgáltatni az életszínvonalát, apeh, stb... nyugi fog fizetni!!!! Tényleg szomorú, hogy egy kapcsolat idáig fajul, de van ilyen.

Bosszúból még másra is képes némelyik "nagyszerű" férfi, tudnék mesélni!! Könyvet is írhatnék!

2010. ápr. 14. 09:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen, viszont, ha apukát megvizsgálja az Apeh, az bizony anyukára is hatással lesz mivel együtt éltek.

Ha van pl. közös ingatlan akkor azt is elvehetik tőlük.

Nem ártana ebbe is belegondolni, amikor az adóhatósággal fenyegetőzünk.

Egy biztos, ha ezzel az "akcióval" azt éri el, hogy apukát kirúgják, még ennyi sem lesz.

2010. ápr. 14. 09:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi nem érthető?? Senki ne fenyegetőzik adóhatósággal, a bíróság megvizsgálja a tényleges körülményeket és annak alapján szabja meg a gyerektartás összegét.
2010. ápr. 14. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor Te nem tudsz olvasni már neis haragudj.

Előző kommentekben ajánlották, hogy "zsarolja" meg...

Olvass már vissza kicsit!

2010. ápr. 14. 09:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, ha megzsarolod, elgondolkozik, mi a jobb neki. Attól még nem fog anyuka ténylegesen az APEH-hoz szaladni.

Szóval senki sem akarja kirúgatni az apukát, nyugodj le.

De azt se kell tétlenül nénzi, hogy apuka ne gondoskodjon a gyerekéről. Ennyi.

2010. ápr. 14. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne meghallgatni a másik oldalt is.
2010. ápr. 14. 10:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy a minimum fizetendőnek a minimálbér t veszik figyelembe,teljesen mindegy,hogy mennyire van bejelentve!
2010. ápr. 14. 14:32
 18/21 anonim ***** válasza:
nem hiszem h a minimálbért veszik figyelembe, mert lehet ő bejelentve 4 órára is, kevesebbre is, hallottam ilyen esetről mikor a szegény apukat megkérdezték a bíróságon, h ugye megtud majd élni? mert a bejelentett jövedelme nem volt túl magas.....még őt sajnálták.....nem egyszerű, de szerintem is beszélj vele, mond meg h nem így nem tudtok majd megélni, legyen tekintettel a gyerekre, nem szép szóval, határozottal, szerintem legalábbis, mond meg h 13 helyett inkább legyen mondjuk 20, h mindketten "jól járjatok" v annnyi amennyit reálisnak tartasz, apehel lehet jönni, de ténylegesen ugye nem járnál jól, mert még a végén tényleg téged találnak meg, meghát ha a férjedet esetleg kirugják még ennyit sem kapsz.....sok sikert
2010. ápr. 14. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán szereti a gyereket?

Mert ha igen akkor neki is kellene hogy legyen lelke hogy fizessen ez teljesen egyértelmű.

Ő csinálta az ő gyereke is. De ha te tiltod tőle vagy bármi hát akkor nem csodálom, de ez nem az én dolgom.

Azt nem írtad ki hogy mi az okozat hogy nem akar fizetni mert ha van benne bármi emberség akkor érezné hogy , hé ez az én gyerekem.

2010. ápr. 15. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
nem hiszem h kell ehhez bármilyen különleges indok, válás esetén van aki úgy gondolja, h tőlem mindent megkaptál, ha nem volt jó hát szenvedj, ehhez hozzá is segít, mármint h minél szarabb legyen neked, ha egyedülálló anyaként nem lenne elég nehéz, sajna ilyenkor eszébe se jut, h a gyereke szájából veszi ki az ételt....
2010. ápr. 16. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!